4060 iyidir işlemci ile daha verimli olsun diyorsanız 3060 daha mantıklı olur.Arkadaşlar selam, başlıkta belirttiğim gibi güncel oyunları akıcı oynatabilecek bir ekran kartı arıyorum. RTX 4060 iyi midir? Teşekkürler.
O işlemci zor besler gibi b580 i ama4060 iyidir güzeldir. Şahsen piyasasını normalden yüksek bulsam da şahsi tercihim Arc B580 olurdu.
4060 iyidir işlemci ile daha verimli olsun diyorsanız 3060 daha mantıklı olur.
O işlemci zor besler gibi B580'i ama
Evde değilim, güç kaynağımla ilgili bi fikrim yok. Bütçe içinse 13k bandı uygun gibi.@Nilahs Bütçeniz nedir? Güç kaynağınız nedir?
4060 ile ufak darboğaz mı yaşatır? Çok performans kaybı oluyor mu peki?4060 iyidir işlemci ile daha verimli olsun diyorsanız 3060 daha mantıklı olur.
O işlemci zor besler gibi b580 i ama
Bütçeniz yeterse;Evde değilim, güç kaynağımla ilgili bi fikrim yok. Bütçe içinse 13k bandı uygun gibi.
Ultrada oynayacaksınız zaten sıkıntı yok.4060 ile ufak darboğaz mı yaşatır? Çok performans kaybı oluyor mu peki?
Orasını biliyorum çok az olur,b580 şuan yavaş yavaş performansını gösteriyor driverlar iyileşse 4060ti dengi gibi bişey olacak, onunla darboğaz olabilir demiştim .Ölümcül darboğaz olmaz yine rahatlıkla kullanır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.