i3 12100F sisteme ekran kartı önerisi

Hocam hiç düşünmemiştim Power'i şu anlık ekran kartına ayırdım bütçemi fakat uygun ve güzel bir şey önerirseniz ilerleyen dönemlerde alırım

Gönül ister 5060 8 GB ama darboğaz verir
Evet 4060 bile verir muhtemelen, ama 3050 yerine alabiliyorsanız en mantıklısı 3060 bence, AMD tarafına bakmak isterseniz arkadaşın dediği gibi 6600XT'ye de bakabilirsiniz ama 3060 üzmez.

PSU için 650W MSI veya FSP'nin uygun modellerine bakabilirsiniz bu arada geleceğe dönük olur iyi olur.

Arkadaşlar cevaplarınızı dinliyeceğim büyük ihtimal 3060 veya 4060 alırım psuyuda en yakın zamanda değiştiririm 650 ile 750 watt arası bir şey alsam yeterli midir?

Arkadaşlar cevaplarınızı dinliyeceğim büyük ihtimal 3060 veya 4060 alırım psuyuda en yakın zamanda değiştiririm 650 ile 750 watt arası bir şey alsam yeterli midir?
PSU'da model önemli hocam,Watt değerinin çok olmasına aldırmayın.

Hocam mesela High Power buldum element Revo adında 850 watt alınabilir mi? Aklıma yattı gibi.
High Power biraz dengesiz bir firma.
Şu güzel baya,alacaksan bunu al,diğerleri parasına değmez.

Hocam mesela High Power buldum element Revo adında 850 watt alınabilir mi? Aklıma yattı gibi.

Bilinmedik saçma PSU'lar almayin bilgisayarda PSU kadar önemli bir parça yok elektrik dağıtımı yapan o

PSU'da model önemli hocam, watt değerinin çok olmasına aldırmayın.

High Power biraz dengesiz bir firma.
Şu güzel bayağı, alacaksan bunu al, diğerleri parasına değmez.

Element iş görür attığım zaten çoğu YouTuber videosunda onu kullanıyor ve kuzenime amcama topladığım sistemlerde High POWER2-3 yıldır sorunsuz çalışıyor.

Bilinmedik saçma PSU'lar almayin bilgisayarda PSU kadar önemli bir parça yok elektrik dağıtımı yapan o

Element iş görür attığım zaten çoğu YouTuber videosunda onu kullanıyor ve kuzenime amcama topladığım sistemlerde High POWER2-3 yıldır sorunsuz çalışıyor.

Yabancı forumlarda PSU'nun ripple değerlerinin iyi olmadığı yazılmış. Benim attığımda hem Gold, Japon kapasitörlü, üstüne attığım PSU B+tier bu tartışmaya açık bir konu değil.

Yabancı forumlarda PSU'nun ripple değerlerinin iyi olmadığı yazılmış. Benim attığımda hem Gold, Japon kapasitörlü, üstüne attığım PSU b+tier bu tartışmaya açık bir konu değil.

Yabancı forumlarda hangi işlemci RAM PSU ekran kartı iyi ki zaten her sorun yaşayan modeli markayi kotuluyor fabrika çıkışlı hatalı olabilir zaten ama garanti belgesi diye bir şey var kullandığım NZXT PSU şu an canavar gibi baksan oda iyi değildir diyorlar.

Hocam MSI MAG modelde karar kıldım bütçe olduğu vakit alacağım.

MSI MAG sesli çalışıyor ve verimli değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı