i3 12100F ve RX 6700 XT darboğaz yapar mı?

Bu olayı pek anlamıyorum ancak 1080P'de yapıp nasıl 2K da yapmıyor? Nasıl bir yol izlemek lazım oyunlarda bu durumda?

1080p için o kart yüksek FPS demek. 1080P'de fazla FPS verip fazla kullanmayacaktır kartı. Artan yüküde işlemci alacaktır. Ama o karta yetersiz geliyor işlemci. Bu yüzden.

Bu olayı pek anlamıyorum ancak 1080P'de yapıp nasıl 2K da yapmıyor? Nasıl bir yol izlemek lazım oyunlarda bu durumda?

Çünkü 2K da ekran kartına daha çok yük biniyor işlemesi gereken piksel sayısı artıyor. Ayrıca sistem linki ve bütçe verebilir misiniz?

2K'da daha çok piksel var ve ekran kartı daha çok piksel görmesinden dolayı kullanımını arttırıyor. Bu sayede işlemciye düşen yük azalıyor diye biliyorum. Ayrıca bende kartı kullanıyorum fakat kart gerçekten 2K kartı.

Hocam bu durumda oyundaki çözünürlüğü 1080'den aşağı çekmeyeceğiz ve monitör 2K ise 2K kullanacağız. Herhangi bir FPS dususu veya gözle görülür bir kasma donma olur mu?

Olmaz hocam tam 2K çözünürlükte oyunları ultrada 50-60FPS üstü oynatacak bir kart.

Hocam bu durumda oyundaki çözünürlüğü 1080'den aşağı çekmeyeceğiz ve monitör 2K ise 2K kullanacağız. Herhangi bir FPS dususu veya gözle görülür bir kasma donma olur mu?

Hocam bütçe ve sistem linkini verebilir misiniz?

Bütçe varsa işlemciyi 12400F yapıp 1080o de rahat kullanabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı