i3 1215U laptopa Windows 10 vs 11

HalilZtrk

Yoctopat
Daha fazla  
RAM
8 GB
İşlemci
I3-1215u
Intel Core i3 1215U, 8 GB RAM bir laptopum var. Bu cihaz için Windows 10 mu daha iyidir yoksa Windows 11 mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
windows 11-i öneririm Uİ ve Mac-e benzemesi açısından. ama kasma, takılma ve s. şeyler için windows 10 daha iyi.

Mesela şuanda bile buga girdi windows 11 (taskbara bakiniz)
Screenshot 2023-12-29 233828.png

Son düzenleme:
Windows 11 RAM canavarı diyorlar. Ama güncel kalmak isterseniz Windows 11 geçebilirsiniz. Eğer sorun yaşıyorsanız ama hala güncellik istiyorsanız Linux geçebilirsiniz. Ama arkadaşın dediği gibi Windows 11 arayüzü falan efsane.

Benim merak ettiğim bu cihaz için hangisi daha uyumludur ?
Kullanım amacına bağlı olarak değişiyor, aslında. Ben aynı anda hem kod yazıyorum, hem de Twitch izliyorum. Ayrıca, Google'dan birçok sekme açıyorum. Bu nedenle, cihazımın (i7-12650h ve 16 GB RAM) bu yoğun kullanımda hata vermesi muhtemel. Normal kullanımda hata alacağını düşünmem. Bir de daha önce mac kullandıysan windows 11 sana daha uygun olacaktır.

Bu arada, bunu da belirteyim, şimdiye kadar hiçbir şekilde crack, virüs ya da benzeri bir şey bilgisayarıma girmedi. 0 aldığım gibi duruyor.

Son düzenleme:
AAA kalite oyunlar oynuyorsanız başınızı ağrıtır Win11. Ama diyorsanız ki ben sadece VALORANT tarzı oyunlar oynarım ya da hiç oynamam sadece günlük işlerim için kullanırım, o zaman Win11 indirmenizde sıkıntı yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00