i3 13100F için ekran kartı önerisi

3070, 3080,3060 gibi kartlar alınmaz şunu aklınıza sokun artık. Şuan en F/P kartlar rx 6700 xt, rx 6650xt.
Ben karta laf etmedim hocam. Farkındaysanız benim de attığım kartlar arasında 6700xt var. Fakat 2 fanlı cop marka almak yerine Trio ya da tepe model kartları 2. Elde çok daha uyguna temin edebilir arkadaş.

Ben karta laf etmedim hocam. Farkındaysanız benim de attığım kartlar arasında 6700xt var. Fakat 2 fanlı cop marka almak yerine Trio ya da tepe model kartları 2. Elde çok daha uyguna temin edebilir arkadaş.
Bu konuda katılıyorum. Daha 3 gün önce rx 6700 xt XFX QİCK modelini 5500 TL aldım. 2 yıl garantisi var kartın. Kutusu fatura şuan hepsi elimde. Faturalı kart bulunuyor 2. elde.

İçi açılmış kart almak mantıklı mı :D
ahhshshdhshshsjs Garantide bakımı yapılmış hocam gulduruyorsunuz beni. Kendinizi daha fazla rezil etmeyin isterseniz. Adamlar hayalinizden daha fazla kart satıyor. Ayda 200-300 belki daha fazla sizin hedefiniz olan kartların ticaretini yapıyor adamlar. Oturup çayınızı kahvenizi içersiniz kartı incelerseniz begenmiyorsaniz geri dönersiniz. Almazsınız. Almak isterseniz de alırsınız.

İçi açılmış. 🤣
Kartı sistem üzerinden sorgulatırsaniz zaten servise gidip gitmedigi anlaşılır. Kaldı ki bu adamlar emin olun sizden bolgilidir. Puhahaha 6700xt ile gaming x trio 3080 İ karşılaştırıyor.

ahhshshdhshshsjs Garantide bakımı yapılmış hocam gulduruyorsunuz beni. Kendinizi daha fazla rezil etmeyin isterseniz. Adamlar hayalinizden daha fazla kart satıyor. Ayda 200-300 belki daha fazla sizin hedefiniz olan kartların ticaretini yapıyor adamlar. Oturup çayınızı kahvenizi içersiniz kartı incelerseniz begenmiyorsaniz geri dönersiniz. Almazsınız. Almak isterseniz de alırsınız.

Kartı sistem üzerinden sorgulatırsaniz zaten servise gidip gitmedigi anlaşılır. Kaldı ki bu adamlar emin olun sizden bolgilidir. Puhahaha 6700xt ile gaming x trio 3080 İ karşılaştırıyor.
Hocam o dediğin 3080 x trio modeli 1 2 sene sonra çıkan oyunlarda VRAM hatası alırsa şaşırmam. 3080 üzerinden ilerliyorsak rx 6900 xt modeli var 10.500'e 16 GB VRAM rtx 3080 ve Ti modelini tokatlıyor.

Kendini daha fazla rezil etmeden burdan uzaklaş @Wrexyz önce 2 kartın mimarisini vesaire bil sonra gel burda bana satas. Donanım arşivi afox marka 2060 ı test ederken 70 üstüne çıkıyordu 1 ay dursa 80 e kadar ulaşır o kart asrock da aynı şeyin laciverti. Tipinde memenet yok bir kere.

Ahhshshdhshshsjs Garantide bakımı yapılmış hocam gulduruyorsunuz beni. Kendinizi daha fazla rezil etmeyin isterseniz. Adamlar hayalinizden daha fazla kart satıyor. Ayda 200-300 belki daha fazla sizin hedefiniz olan kartların ticaretini yapıyor adamlar. Oturup çayınızı kahvenizi içersiniz kartı incelerseniz begenmiyorsaniz geri dönersiniz. Almazsınız. Almak isterseniz de alırsınız.

Dostum bak şunu netleştirelim. 2.el kart alınır. Ama satıcının güven vermesi gerek. Çok sahtekar var piyasada. Ayrıca 2.elde 3080 almak yerine daha iyi kartlar bulursun. Ve Sıfır kart ile 2.el kartları kıyaslama istersen.

Dostum bak şunu netleştirelim. 2.el kart alınır. Ama satıcının güven vermesi gerek. Çok sahtekar var piyasada. Ayrıca 2.elde 3080 almak yerine daha iyi kartlar bulursun. Ve Sıfır kart ile 2.el kartları kıyaslama istersen.
Ha sıfır ha 2. El dost. Fark etmez performans düşüşü yasamiyorsun. Gel satıcının ticaret geçmişini, referans üyeleri tek tek buraya atayım. Adamın bir kere dükkanı var Ümraniye'de sıkıntı yaşarsan gidersin aranızda çözersiniz. Bu kadar basit. Sahtekar olduğunu ben de biliyorum. Az çok uğraşmadım bu işlerle. Ama sıfır diye de illa burda önermeyin. Kendine iyi bak.

Ha sıfır ha 2. El dost. Fark etmez performans düşüşü yasamiyorsun. Gel satıcının ticaret geçmişini, referans üyeleri tek tek buraya atayım. Adamın bir kere dükkanı var Ümraniye'de sıkıntı yaşarsan gidersin aranızda çözersiniz. Bu kadar basit. Sahtekar olduğunu ben de biliyorum. Az çok uğraşmadım bu işlerle. Ama sıfır diye de illa burada önermeyin. Kendine iyi bak.

Böyle konuşursan rahat anlaşırız hocam işte. Geçmişi iyi olan bir satıcı ise, gider alır. Arkadaş 2.el kart isterse ulaşsın size.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı