I3 13100F için kule tipi soğutucu önerisi

Hocam iade ettim pazartesi kurye almaya gelecek bende strong st R600'ü sipariş ettim önerdiğiniz 6 bakırlı, benim kasanın havası zaten kötü bu aldığım yetmiyor kasanın kapağı açık kullanmak da istemedim.
Hocam, kasayı değiştirseniz sanırım daha fazla fark oluşur. Belli bir seviye gene düşürür ve daha stabil ısı değerleri verir diye düşünüyorum ama çok serin bir akış için kasanın rolü daha fazla olabiliyor.

Hocam, kasayı değiştirseniz sanırım daha fazla fark oluşur. Belli bir seviye gene düşürür ve daha stabil sıcaklık değerleri verir diye düşünüyorum ama çok serin bir akış için kasanın rolü daha fazla olabiliyor.

Evet onu da düşündüm ama kasa da masraf istiyor biraz. Bu 6 bakırlı bunda da 75'i geçerse artık uğraşmam yapacak bir şey yok derim ama sanmıyorum geçeceğini. Uygun fiyatlı iyi soğutan bir kasa öneriniz varsa açığım ikinci el olması fark etmez. Strong erebor kasasını falan gördüm Power'sız uygun bunların fiyatı nasıldır sence. Ve şu an aldığım Max derece 85 falan Valorant'ta değerler iyi Last of Us da 80 85'e kadar çıkıyor yine idare eder değerler o yüzden bu strong 75'i geçmez memnun kalırım gibi düşünüyorum.

Son düzenleme:
Evet onu da düşündüm ama kasa da masraf istiyor biraz. Bu 6 bakırlı bunda da 75'i geçerse artık uğraşmam yapacak bir şey yok derim ama sanmıyorum geçeceğini. Uygun fiyatlı iyi soğutan bir kasa öneriniz varsa açığım ikinci el olması fark etmez. Strong erebor kasasını falan gördüm Power'sız uygun bunların fiyatı nasıldır sence. Ve şu an aldığım Max derece 85 falan Valorant'ta değerler iyi Last of Us da 80 85'e kadar çıkıyor yine idare eder değerler o yüzden bu strong 75'i geçmez memnun kalırım gibi düşünüyorum.
Kasa piyasası hakkında pek bilgim yok ama ön tarafı cam yerine delikli file olsun ve fan hızları yüksek olsun yeterli hocam. Sizinkinin ön tarafı cam olduğu için zaten sıkıntı.
Dediğim gibi fanlarına olduğu ön camı da sökebilirsiniz.

2.el kasa konusunda ise aslında piyasayı takip etmeniz gerekiyor. Ben zamanında 350TL'ye Corsair 500R aldım, ofis kasasına nazaran 10 derece fark yaratmıştı ve kasa buz gibi üflüyor.

Kasa piyasası hakkında pek bilgim yok ama ön tarafı cam yerine delikli file olsun ve fan hızları yüksek olsun yeterli hocam. Sizinkinin ön tarafı cam olduğu için zaten sıkıntı.
Dediğim gibi fanlarına olduğu ön camı da sökebilirsiniz.

2.el kasa konusunda ise aslında piyasayı takip etmeniz gerekiyor. Ben zamanında 350TL'ye Corsair 500r aldım, ofis kasasına nazaran 10 derece fark yaratmıştı ve kasa buz gibi üflüyor.

O ön cam sökmeyi bir teknik servise falan soracağım ben teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı