I3 13100F için kule tipi soğutucu önerisi

Kısalığı iyi ama soğutucu için yükseklik daha önemli yüksekliği de standart mı? Şunlara bakın tank gibi.
Yüksekliklerinin pek standartı yok, tüm kule tipin fanların farklı uzunlukları ve genişlikleri olabiliyor. Bi türlü sığar zaten, geldiği zamanda görmüş olursunuz.

Hocam aynı fiyat bandında demiştim attığıma mı fazla fazla yeter dediniz yoksa attıklarınız mı?

Hocam aynı fiyat bandında demiştim attığıma mı fazla fazla yeter dediniz yoksa attıklarınız mı?
Kendi attiklarima hocam. Bulabileceginiz enkaliteli kule tiplerindendir f/p acidan. Ileride yukseltme yaparsaniz o zaman bile yeterli olur.
Sizin attiginizda islemcinizi gayet tutacaktir tabii. Yeterli olur yine. Stok sogutucudan iyi is cikartir hepsi.

Benim şu an almaya çalıştığım değer aşırı düşük değil idare etsin 75'i falan geçmesin yeterli o yüzden o fiyatlara çıkmadım.

İfadeler: kxy
Alabilirsiniz kendi attiginizi hocam. Tutacaktir 70 derece civarinda rahatça. Daha bile serin calisabilir.

Ya bugün o attığımı alan biri çok kötü plastik iptal et falan dedi biraz kuşkuya düştüm ama iptal etmedim önerenler var markası da biliniyor iyi yapmış mıyım sence.

Ya bugün o attığımı alan biri çok kötü plastik iptal et falan dedi biraz kuşkuya düştüm ama iptal etmedim önerenler var markası da biliniyor iyi yapmış mıyım sence.

Gayet idare edecektir hocam. Islemciniz cok isinan bir islemci degil zaten. Dert etmeyin.

Gayet idare edecektir hocam. Islemciniz cok isinan bir islemci degil zaten. Dert etmeyin.

Evet bende öyle düşündüm Turbo Boost kapalıyken CS Valorant aynı anda oynuyorum Max 65 derece oluyor Turbo Boost açık oynatsın ısınmadan yeter bana.

Yüksekliklerinin pek standartı yok, tüm kule tipin fanların farklı uzunlukları ve genişlikleri olabiliyor. Bir türlü sığar zaten, geldiği zamanda görmüş olursunuz.

Merhaba hocam ürün geldi bu ürünün bir normal modeli bir 2025 Edition modeli var ben 2025 Edition'u almıştım bir ön bir arka fanlı doğru mu taktım değil mi?

Dosya Ekleri

• IMG_2420.jpeg
    106,2 KB · Görüntüleme: 21
  • IMG_2421.jpeg
    85 KB · Görüntüleme: 23
Son düzenleme:
İfadeler: kxy
Merhaba hocam ürün geldi bu ürünün bir normal modeli bir 2025 Edition modeli var ben 2025 Edition'u almıştım bir ön bir arka fanlı doğru mu taktım değil mi?
Evet doğru takmışsınız, sıcaklık ne durumda şuan?

Evet doğru takmışsınız, sıcaklık ne durumda şu an?

The Last of Us da Turbo Boost açıklen 90 95 derece olan PC ortalama 65 70 arası Max çıktığı 75 falan ama anlık çıkıyor düşüyor genel AVG 65 70 dediğim gibi bayağı memnun kaldım ve başka arkadaşın dediği gibi plastik durumu falan da yoktu takarken biraz zorlandım o kadar. 75 olarak saysak bile 15 derece kesin bir düşüş yakalamış oluyorum 460 TL'ye çok çok iyi ama ortalama dediğim gibi 65 70. ses olarak da stok fana göre çok daha sessiz tamamen sessiz diyemem ama bence ortalama rahatsız etmeyecek bir sesi var stoktaki gibi uçak kaldırmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…