Abartmasaniz mi? Fiyati fena değil ürünün. 4060 ile 3060 arasinda inanilmaz bir fark yok. Memnunsa problem yok sistemde.
Nasıl besleyemez??@517298 Hocam attığınız sistem çok hoş duruyor ama o işlemci 1080p'de o kartı besleyemez ki. Yanında 2k monitör de lazım olur.
Hocam ben Ryzen 5 5600 kullanıyorum. Ekran kartım RX5700XT darboğaz oluyor sistemde. Soğutma sistemim sağlam olduğu için OC yaptım. Bir sorun yok şu an. @517298İyi mi dedi kötü dedik. 3060 ile 4060 arasında çok büyük teknoloji farkı var ayrıca. Frame Gen ve DLSS 3 avantajı var 4060'ın.
Nasıl besleyemez??
İmkanı yok darboğaz yapmasının. Başka bir şey vardır.Hocam ben Ryzen 5 5600 kullanıyorum. Ekran kartım RX5700XT darboğaz oluyor sistemde. Soğutma sistemim sağlam olduğu için OC yaptım. Bir sorun yok şu an. @517298
@517298 Buna ben de ihtimal vermiyordum. OC yapınca tüm sorunlarım çözüldü denebilir. Hatta hatırlarsanız dün sizden 2K monitör tavsiyesi istemiştim yardımcı olmuştunuz. Sebebi buydu. Şu sitede darboğaz olduğunu söylüyor.İmkanı yok darboğaz yapmasının. Başka bir şey vardır.
@517298 Buna ben de ihtimal vermiyordum. OC yapınca tüm sorunlarım çözüldü denebilir. Hatta hatırlarsanız dün sizden 2K monitör tavsiyesi istemiştim yardımcı olmuştunuz. Sebebi buydu. Şu sitede darboğaz olduğunu söylüyor.
Daha iyileri bulunur.Şimdi sistem kötü mü alınmaz mı?
Daha iyileri bulunur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.