i3 13100F Turbo Boost açık 90 derece normal mi?

Makaleler
2
Merhaba i3 13100F kullanıyorum. Turbo Boost açık olduğunda derece ortalama 90, kapalı olduğunda 30 derece düşüyor. 90 derece sıkıntı yaratır mı yoksa Boost'u kapalı mı tutayım?

Merhaba i3 13100F kullanıyorum. Turbo Boost açık olduğunda derece ortalama 90, kapalı olduğunda 30 derece düşüyor. 90 derece sıkıntı yaratır mı yoksa Boost'u kapalı mı tutayım?
90 derece hiç normal değil. Ayrıca Turbo Boost'u kapatırsan işlemcinin performansı bi' hayli düşecektir haberin olsun. Termal macun bakımını yapnanı öneririm aradan zaman geçtiyse.

90 derece hiç normal değil. Ayrıca Turbo Boost'u kapatırsan işlemcinin performansı bi' hayli düşecektir haberin olsun. Termal macun bakımını yapnanı öneririm aradan zaman geçtiyse.

Hikayeli oyunlarda FPS düşmedi CS'de de düşmedi bir tek Valorant'ta düştü bende 144 Hz kullandıgım için takmadım ortalama 300'den ortalama 250 oldu.

Hocam Valorant'ta Boost açıkken 80 derece falan Valorant'dayken açsam hikayeli oyunlarda kapasam 80 derece nasıldır bir de işlemcimin olması gereken sıcaklığı nedir Turbo açıkken ve kapalıyken.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı