4 çekirdek ve 8 izlek (hyperthreading) olduğu için sanırım.Bu islemci 3080 bile kaldırıyor millet niye bu kadar takıyor i3 diye.
Bu islemci 3080 bile kaldırıyor millet niye bu kadar takıyor i3 diye.
Yaratmaz. Besler.
Hocam vallahi i3 deyince yetersiz kalacak gibi geliyor akıla bir soriyim dedim teşekkürler cevap için.
4 çekirdek ve 8 izlek (Hyper-Threading) olduğu için sanırım.
En az 6 çekirdek ve 12 izlek bir işlemci arıyor insan ileriye dönük olması açısından. Bence Intel 12. nesil ile birlikte 4 çekirdek işlemci üretimini sadece OEM sistemler için yapmalıydı.
Bide yanlış hatırlamıyorsam o sistemde ki PSU dengesiz biraz akım korumalı prizle kullan.Hocam vallahi i3 deyince yetersiz kalacak gibi geliyor akıla bir soriyim dedim teşekkürler cevap için.
Teşekkürler.
Alakası yok hocam.Hocam vallahi i3 deyince yetersiz kalacak gibi geliyor akıla bir soriyim dedim teşekkürler cevap için.
Alakası yok hocam.
Güncel mimarideki i3 işlemciler ile önceki eski nesil i3 işlemcileri kıyaslamayın.
Hatta şöyle bir örnek vereyim, 13100F için 2 performans çekirdeği kapatılmış 13400F de diyebiliriz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.