Omenvl Hectopat Katılım 1 Temmuz 2018 Mesajlar 156 7 Kasım 2023 #11 Fsociety286 dedi: Hocam çözdünüz mi sorunu? Genişletmek için tıkla... Fsociety286 dedi: Hocam çözdünüz mi sorunu? Genişletmek için tıkla... Evet id colling hava soğutma aldım ve çözdüm. Çok fazla farketti şuanda 65 derece üstüne çıkmıyor neredeyse oyunlarda.
Fsociety286 dedi: Hocam çözdünüz mi sorunu? Genişletmek için tıkla... Fsociety286 dedi: Hocam çözdünüz mi sorunu? Genişletmek için tıkla... Evet id colling hava soğutma aldım ve çözdüm. Çok fazla farketti şuanda 65 derece üstüne çıkmıyor neredeyse oyunlarda.
Fsociety286 Centipat Katılım 7 Ağustos 2023 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2023 #12 Omenvl dedi: Evet id colling hava soğutma aldım ve çözdüm. Çok fazla farketti şuanda 65 derece üstüne çıkmıyor neredeyse oyunlarda. Genişletmek için tıkla... Peki soğutmadan memnun musunuz hocam ses çok çıkıyo mu?
Omenvl dedi: Evet id colling hava soğutma aldım ve çözdüm. Çok fazla farketti şuanda 65 derece üstüne çıkmıyor neredeyse oyunlarda. Genişletmek için tıkla... Peki soğutmadan memnun musunuz hocam ses çok çıkıyo mu?