i3 14100F alınır mı?

Toplam bütçen ne kadar? Bayağı saçma olmuş sistem.

Hocam öğrenciyim elime ne zaman para geçiceği belli olmuyor o yüzden param varken paramın yettiğince zamanında en iyilerini almaya çalıştım diğer parçaların

Evet hocam i3 14. nesil gerçekten çok uygun fiyatlı fakat bütçeniz kısıtlı ise anakartınıza ve kendinize güveniyorsanız daha düşük fiyetlı olan bir işlemci ile OC yapabilirsiniz arkadaşın dediği gibi.

Hocam o.c ile uğraşmak istemiyorum

Konu açsaydın yardımcı olurduk aslında.

Hocam sizce diğer parçaların herhangi bir kötü yanı var mı merak ettiğimden soruyorum aldığım parçaların

6 çekirdekli işlemci online oyunlar için şart, i3 12100F ve 6650 xt kombosu kullanıyordum önceden ve bu işlemci bf5, cs2 gibi oyunlarda cortluyordu. İşlemci kullanımı sürekli %80 ve üstüydü online oyunlarda, ekran kartı kullanımı %60-70'de kalıyordu.

Hocam şu an bütçem el vermiyor ama evet takabilirim 1 yıl sonra hem hani başka ne olabilirdi mesela

1 yıl sonra değişirdin hocam? Bu ileriye dönüklük değil ki. O karta 500 bile kafi zaten PSU'ya verceğin paraya neden ekran kartı yükseltmedin mesela?

Hocam sizce diğer parçaların herhangi bir kötü yanı var mı merak ettiğimden soruyorum aldığım parçaların
Hocam sistem biraz dengesiz gibi mesela 750W PSU eğer çok uyguna denk getirip aldıysanız bir şey diyemem ama eğer ekstra para vererek 750W aldıysanız ve 1660 gibi bir kart almayı düşünüyorsanız yaptığınız şeyin çokta mantıklı olduğunu söyleyemem.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı