i3-14100F Intel Arc 750 darboğaz yapar mı?

muzbaligi

Centipat
Daha fazla  
i3-14100F ve Intel Arc 750 darboğaz yapar mı oyun performansları nasıldır, RX 6600 mu ARC750 mi tercih etmeliyim?

i3-14100F ve Intel Arc 750 darboğaz yapar mı oyun performansları nasıldır, RX 6600 mu ARC750 mi tercih etmeliyim?
Vatandan 16.000 TL ye kesin alınır kaçırma. Bu arada 6600'den daha iyi ARC 750 ama fsr falan 660 daha yüksek performans verebilir. Bu arada şimdi baktım garip bir şekilde bazı oyunlarda arc daha iyi bazılarında 6600
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Arc 750 RX 6600'den daha iyi bir kartır FAKAT DOĞRU ÇALIŞTIĞI ZAMAN, burası önemli ne kadar sorunlarının çoğu giderilsede hala problem yaşayan gördüm. 14100F ile arc 750 darboğaz yapmaz

Vatandan 16.000 TL'ye kesin alınır kaçırma. Bu arada 6600'den daha iyi Arc 750 ama FSR falan 660 daha yüksek performans verebilir. Bu arada şimdi baktım garip bir şekilde bazı oyunlarda Arc daha iyi bazılarında 6600
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kardeşim bu videoyu sil bence video 1 yıl önce atılmış ve Intel yeni sürücüleri ile kat kat iyi

Arc en alınır durumunda şu an. Yukarıdaki video eski, arkadaş iyi niyetle atmış şüphem yok lakin şu an kart daha performanslı ve stabil. 14100F A+ oyunlarda üzmez ama Arc'ın bir sorunu var; ne kadar çok yüke binerse o kadar çok performans göstermesi. 1080p e-spor oyunlarda ayar kısıp yükü işlemciye attığınızda kart iyi bir işlemciye gereksinim duyuyor. Bu Intel'in tasarım tercihinden dolayı, kartın L1-L2 bellekleri rakibi 3060 gibi kartlardan 3-5 kat daha fazla, bu da yük altındaki performans ile doğrudan ilişkili. Sürücü yükü var biraz da.

Çok teknik oldu farkındayım ama kabaca; mutsuz olmazsınız, ileride işlemci yükseltirseniz çok fark edecektir bunu da bilerek alın.

Ekleme: Pardon arkadaşlar konu tarihine bakmadım, bugün cevap verildiği için önüme düşünce yeni konu sandım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı