i3 14100F & RX 5700 XT sistem alınır mı?

stukacoming

Decapat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:

AMD ekran kartlartında 6 serisi ve üstünü tercih etmeye çalışın ondan öncesi sıkınıtılı.

2000 daha koyup bu sistemi alabilirdiniz.

Sistem alınır fakat AMD tarafında ( eski kartlar) driver sorunu var diye biliyorum Onun dışında sistem iyi alınabilir ekran kartında da sıkıntı yaşamazsın al geç.

Sizin attığınız sistem konu sahibinin almayı düşündüğü sistemin özelliklerinden daha düşük

Moralinizi bozmak istemem ama RX 6 serisinden önceki seriler sıkıntılı ayrıca işlemciniz DDR5 destekliyor ama sisteme DDR4 RAM var ve ayrıca işlemciniz 4 çekirdekli 4 çekirdek günümüzde çok yeterli değil.

5700 XT alınır ancak Afox alınmaz. O kartın sıfır olma ihtimali çok düşük, yüksek ihtimalle iade edilen ürünleri satıyorlar. Böyle bir sistemi ikinci el sıfır karışık dizmeniz daha iyi olurdu benim yaptığım gibi.

İşlemcisi DDR4 ve DDR5 destekliyor bildiğim kadarıyla. Zaten montaj hizmeti de almış. Eğer desteklemiyorsa kendisine ulaşıp düzeltme yaparlar.

Almışsınız artık ve iyi günlerde kullanmanızı dilerim. Burada paylaşımınız altına olumlu veya olumsuz birçok yorum gelebilir. Öncelikle bunlar moralinizi bozmasın.
Bütçenize göre alınabilecek güzel bir tercihte bulunmuşsunuz. 5700 XT alınmaz demelerinin sebebi eski teknoloji olması. Ama Online oyun oynuyorsanız bunu pek kafanıza takmayın.
Ayrıca Afox markasını kötüleyen olmuş. Afox bir Foxconn ürünüdür ve ürünleri gayet sağlamdır. Zamanında almış olduğum 1050 Ti ekran kartım hala taş gibi çalışır durumdadır. Bizim ülkemizde alışılmış bir marka sevdası var. İlla ASUS, MSI veya Gigabyte olsun derdindeler. Buna da takılma. Zamanında 1080 Ti alırken Palit markasını almıştım. Gülenler olmuştu bana hala kullanıyorum.
Uzun lafın kısası; almışsınız madem kimsenin lafına kulak asmadan kullanın. İleride işlemcinizi i7 yaparsınız, ekran kartınızı güncellersiniz ve uzun yıllar kullanırsınız.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…