i3 14100F & RX 5700 XT sistem alınır mı?

GPU-Z'de MHz değerleri nasıl? Stok RX 5700XT ile aynı mı? Afox kartların orijinal olmadığını ya da çevirilmiş (bir yerde okuduğuma göre RX470D'yi RX 580'e çevirip satmışlar) olduklarını söylüyorlar. Böyle bir durum var mı? İnternetteki FurMark skorları ve oyun performansları aynı mı?

Marka için soruyorsanız eğer, benim elimdeki GTX 1050 Ti GPU-Z'de gerçek değerleri veriyor. ASUS gibi markaların OC yapılmış kartlarından düşük ama standardında altında değil.

Dostum bilgisayar geldi, yaklaşık 1 haftadır kullanıyoruz. Çok fazla oyun oynamadık ama bahsedildiği gibi herhangi bir sorunla karşılaşmadık. Driverları kolay bir şekilde kuruldu ve Windows 11 de gayet uyumlu çalışıyor. Tek sorun sipariş ederken Afox RX 5700XT 3 fanlı olarak fotoğraflanmıştı ama gelen 2 fanlı versiyonu oldu.

İyi günlerde kullanın. Driver sorunu yaşamazsınız zaten marka ile alakalı. AMD bazen hatalı driver güncellemesi yapabiliyor. Benim laptopumda mesela son driver güncellemesinde sorun oluştu. Eski sürüme dönmek zorunda kaldım. Driver sorunu marka ile alakalı değil. Çip üreticisi yani AMD ile alakalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı