i3 2. nesil sisteme işletim sistemi önerisi

i5 3. nesil 1155 pin, bu işlemci 988 pin. Alabileceği en güzel işlemci 7 720Qm'dır.

i5 3. nesil 1155 pin, bu işlemci 988 pin. Alabileceği en güzel işlemci 7 720Qm'dır.
İnternette yükselten birisini görmüştüm hocam İ3 2. nesilden İ5 3. nesile yükseltiyordu emin değilim bu konuda kontrol edilirse iyi olur benim tek bildiğim BGA arayüz tipi kullanılıyorsa yükseltilemeyeceği.

İnternette yükselten birisini görmüştüm hocam i3 2. nesilden i5 3. nesile yükseltiyordu emin değilim bu konuda kontrol edilirse iyi olur benim tek bildiğim BGA arayüz tipi kullanılıyorsa yükseltilemeyeceği.

Bu arkadaşınki i3 2. nesil değil hocam, 2000 serisinden olmasına rağmen garip bir şekilde 988 soketini kullaniyor. Intel'in sitesinden baktım. Tüm 2. nesil ve 3. nesiller 1155 pin.

Bu arkadaşınki i3 2. nesil değil hocam, 2000 serisinden olmasına rağmen garip bir şekilde 988 soketini kullaniyor. Intel'in sitesinden baktım. Tüm 2. nesil ve 3. nesiller 1155 pin.
Hocam aslında burada benim de hatam var konu sahibi arkadaş laptop olduğunu belirtmemiş sanırım benim bahsettiğim işlem M serisi olan mobil işlemciler için geçerli masaüstüne hakim olmadığım için bilemiyorum maalesef. Ayrıca burada sadece soket yapısı değil TDP gibi diğer farklı değerler de göze alınarak yapılmalı.

Benim de dikkatsizliğim var yaşlandım artık, boş verin hocam iyi sosyaller.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…