i3-2100 GTX 750 Ti PUBG oynatır mı?

Ram düşük ayarlar için yeterli , ekran kartı yeterli , işlemci yetersiz. GTX 750 'yi besleyemez. Özellikle PUBG gibi işlemciye yüklenen bir oyunda. GTX 750 Var bende ama şuana kadar kartın %50 sini bile kullanamıyorum. Neden biliyormusun ? İşlemci core 2 duo e8400 , Normalde Xeon e5450 alacaktım ancak Dolar sağolsun 50tl lik işlemci oldu 120 TL

Ram düşük ayarlar için yeterli , ekran kartı yeterli , işlemci yetersiz. GTX 750 'yi besleyemez. Özellikle PUBG gibi işlemciye yüklenen bir oyunda. GTX 750 Var bende ama şuana kadar kartın %50 sini bile kullanamıyorum. Neden biliyormusun ? İşlemci core 2 duo e8400 , Normalde Xeon e5450 alacaktım ancak Dolar sağolsun 50tl lik işlemci oldu 120 TL
AliExpress'de 23 TL ye satılıyo sendeki işlemci alıyımmı
E8400 2 çekirdek Bende ki işlemci 4 çekirdek nasıl iyi Oluyo Ben Bu İşlemciyle Gta 5 Oynuyorum İsterseniz Değerleri Atıyım

Şu Anda Gtx 750 Ti Takmadım Sisteme Gt 220 1Gb Değerleri Bu Eğer Gtx 750 Ti 2gb Pubg'de bu değerleri Koruyacaksa Kullanıcam

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    278,4 KB · Görüntüleme: 101
Son düzenleme:
Oynabilirsiniz PUBG'yi elinizdeki sistem ile. Yanlız RAM'i 8 Gb yapın mutlaka bu sebepten droplarınız olacaktır mutlaka. Onun haricinde işlemciniz yeterli olacaktır. O işlemci ile GTX 1050 Ti kullanan çok var. Bir kaç test videosuda bırakıyorum size.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

AliExpress'de 23 TL ye satılıyo sendeki işlemci alıyımmı

E8400 2 çekirdek Bende ki işlemci 4 çekirdek nasıl iyi Oluyo Ben Bu İşlemciyle Gta 5 Oynuyorum İsterseniz Değerleri Atıyım

Şu Anda Gtx 750 Ti Takmadım Sisteme Gt 220 1Gb Değerleri Bu Eğer Gtx 750 Ti 2gb Pubg'de bu değerleri Koruyacaksa Kullanıcam
Senin işlemcin E8400'den daha iyi ama yine de yetersiz bir işlemci. i5 3300 öneririm.

i3 3220 vardı eski işlemcim fakat RAM 8 idi. FPS drop oluyordu düşün. Çok sık değildi ama çatışma v.s sahnelerde fps düşüyordu (drop). %100 bilgidir. Youtube videoları aksini söylerse inanma.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı