i3-2100 Sistem CS:GO kaldırır mı?

Emircaan

Hectopat
2 GB RAM (( DDR3 1333 MHz ))
i3-2100 işlemci 3.10 GHz ( 4 çekirdekli )
Ekran kartı yok şu ekran kartı var (( görsel olarak ekledim ))
Anakart = Vostro 260.
İşletim sistemi = Windows 8.1 Pro.
466 GB HDD.

Bu bilgisayar ile CS:GO'yu en düşük ayarlarda kasmada olsa PC ısınsa da oynayabilir miyim?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    9,7 KB · Görüntüleme: 66
Eziyet çekersin bayağı düşük grafiklerde bile dona dona takıl takıla oynarsın.

Belki hiç oynayamassın.

İşlemci ve ekran kartı şöyle böyle açmaya yetiyor fakat RAM çok sıkıntı yaratacak, kendimden biliyorum.
Neyse, yakın zamanda sisteme 2GB daha ekleyebilirseniz oynayabilirsiniz.

Bundan daha iyi sistemle bile 1024 x 768 çözünürlükte tüm ayarları düşüğe alarak anca 60 fps'i görebiliyorum.
Bu sistemle oynanmaz bence. CS 1.6 kurun.

Eziyet çekersin bayağı düşük grafiklerde bile dona dona takıl takıla oynarsın.

Belki hiç oynayamazsın.

Arka planda hiçbir şey açık kalmayacak sadece CS:GO açık kalsa yine aynı durum olur mu?
Bundan daha iyi sistemle bile 1024 X 768 çözünürlükte tüm ayarları düşüğe alarak anca 60 FPS'i görebiliyorum.
Bu sistemle oynanmaz bence. CS 1.6 kurun.

Onu oynadım. 2.5 de oynadım.

Arka planda hiçbir şey açık kalmayacak sadece CS:GO açık kalsa yine aynı durum olur mu?

Arka planda işletim sistemi bile kapalı olsa yine de oynayamazsınız hocam.

Olur 2 GB ramınız var CS:GO'min 4 GB istiyor ekran kartınınız yok tamamen dona dona takıla takıla Minecraft oynarsınız resmen. Benım sıstem bıle 60ı zor geçıyor bütün ayarları yapmama rağmen

Onu oynadım. 2.5 de oynadım.
Bilgisayar açık olmadan açarsanız yine yetmez. Zaten ekran kartı da yok anladığım kadarıyla, dahili grafik biriminin de RAM tüketmesi gerekecek. Uzun lafın kısası RAM eklemeden imkansız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı