Selamlar,
Sisteme 4GB RAM eklediğimden beri mavi ekran hataları, Google Chromede sayfa yüklenme hataları almaya başladım. Mavi ekran hatası karışık her mavi ekran geldiğinde farklı hatalar veriyor, örneğin kernel security check failure, win32ks.sys mi ne bu dosyalar sıklıkla oluyor. dumpları atıyorum bakarsanız sevinirim. (yeni aldım kargo bugün geldi, gün içerisinde mavi ekranlar) yardımcı olur musunuz?
Sistem i3 2100 3.2 GHz
4+2| 8GB DDR3 RAM
Ekran kartı: Yok
Ram ın sisteme uyumlu olmayabilir sana tavsiyem ramın sisteme uyumluluğunu araştır ve gerekirse değiştir çünkü şakaya gelmez. 2. Çözüm ise (fazla önermem hatayı kaldırmaz ama en azından mavi ekran çıkmaz ) bilgisayarda Denetim masası - sistem - gelişmiş sistem ayarlarına tıkla sonra gelişmişden - başlangıç ve kurtarma sekmesinden otomatik yeniden başlatma seçeneğinde ki tiki kaldır umarım faydalı dokunmuştur
RAM Uyumlu olmayabilir fakat, 8GB Kullanıyor (6,00) GB kullanıyor demiyor ki. farkettimde aslında CPU-Z da Max Bandwidth birisinde PC3-10700 Diğerinde PC3-10700H İlkinin MHz hızı daha fazla 2. sinin daha düşük. ne yapmam gerekiyor?
RAM Uyumlu olmayabilir fakat, 8GB Kullanıyor (6,00) GB kullanıyor demiyor ki. farkettimde aslında CPU-Z da Max Bandwidth birisinde PC3-10700 Diğerinde PC3-10700H İlkinin MHz hızı daha fazla 2. sinin daha düşük. ne yapmam gerekiyor?
Tam emin değilim ama daha önce bi konu gördüm başka blogda hafızası rama
katma diye onu arastirabilirsin çoğu bilgisayarda olmuyor ama belki seninki uyumludur
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sormayı unuttum 4+2 yazmışsın önceden 2 gb rammı vardı öyleyse iki Ramin aynı modelde olması gerek ozellikle uyarmışlardi sistem toplamada
Yanlış yazdım özür dilerim yeni rami çıkar ve ya eskiyi çıkarırsanbirsey olurmu emin değilim istersen eskiyi çıkar dene olmazsa yeniyi çıkar yanlış yazarsan affola Samsung’un efsane yazı düzeltme sistemi sağolsun