Windows 10 Mavi Ekran Sorunu

BayTechno

Kilopat
Daha fazla  
Selamlar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu video ile karşılaştım. Videoda dediğine göre bu hata bellekten kaynaklanabilirmiş. 2 senedir Kingston ve Team marka bellekleri kullanıyorum hic problem olmamıştı. Acaba problem bu olabilir mi? Şu an belleği (ekledigim) çıkardım. SSD kullanıyorum. Onda problem varsa nasıl anlarım? İşlemci ve ekran kartı sorunlu olsa formatta bile sorun çıkardı herhalde. Virüs olsa formattan sonra gitmiştir. Bu 2. Formatim hatayı düzeltmek adına. Bunda problem çıkmazsa bellekten olduğunu anlarim. Ama yine yaparsa? Bilgisayarı emekliye ayırma vakti geldi mi acaba? :'(

Şimdi yine oldu. Format ve bellek çıkarmak işe yaramadı. Öneriniz?

Sistemi geri yukleyince tekrar açıldı. Çok saçma yazılımı mı kaldırmıyor pc anlamadım. Yardım edin lütfen.

İnternete bakarak tamir etmeye çalışıyorsanız burada soru sormayın. Sistemi daha da berbat etmişsiniz görünüşe göre sağlam bir Win 10 formatı atın sistem destekliyorsa. BIOS güncel değilse güncelleyin.
Bundan sonra mavi ekran alırsanız dosyaları paylaşın:
Minidump Dosyalarını Upload Etme

İnternete bakarak tamir etmeye çalışıyorsanız burada soru sormayın. Sistemi daha da berbat etmişsiniz görünüşe göre sağlam bir Win 10 formatı atın sistem destekliyorsa. BIOS güncel değilse güncelleyin.
Bundan sonra mavi ekran alırsanız dosyaları paylaşın:
Minidump Dosyalarını Upload Etme

Çok pardon yanlış yere yazmışım. Ben burasıni da internet zannettim. Uyarı için teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı