i3 2100 sisteme GTX 670 takılır mı?

Dediğin işlemci 2060 Super taşıyor şaka mı yapıyorsun?

GTX680 boş kart değil. Uzaktan bakınca eski işe yaramaz görünüyor. Düşük ayarlarda oyun oynadığımı hatırlamıyorum bu kart ile :D

0c30949b-d3bf-452e-bfc6-93ab76d3e368.jpeg

GTX750 Ti'a gayet yetecek bir işlemci bu.
Hocam GTX 650Ti'da bile darboğaz oluyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@AlevnaX Yeni oyunları düşük ayarlarda olsa bile rahat oynamak istiyorsanız öncelikle işlemcinizi i5 3470 ile değiştirmenizi ardından da ekran kartınızı minimum GTX 950, 760, 670 gibi bir kart ile değiştirmenizi ve son olarakta 8 GB ram eklemenizi öneririm. Bu yükseltmeleri yaparsanız her oyunu oynayabileceğiniz bir bilgisayara sahip olursunuz. Bu yükseltmeler yaklaşık 2000 - 2500 TL tutar.

Eğer bütçem yetmez diyorsanız bütçenizi belirtin, bütçenize göre en iyi tavsiyeyi yapmaya çalışalım. :)

Hocam GTX 650 Ti'da bile darboğaz oluyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@AlevnaX yeni oyunları düşük ayarlarda olsa bile rahat oynamak istiyorsanız öncelikle işlemcinizi i5 3470 ile değiştirmenizi ardından da ekran kartınızı minimum GTX 950, 760, 670 gibi bir kart ile değiştirmenizi ve son olarak da 8 GB RAM eklemenizi öneririm. Bu yükseltmeleri yaparsanız her oyunu oynayabileceğiniz bir bilgisayara sahip olursunuz. Bu yükseltmeler yaklaşık 2000 - 2500 TL tutar.

Eğer bütçem yetmez diyorsanız bütçenizi belirtin, bütçenize göre en iyi tavsiyeyi yapmaya çalışalım. :)

Aslında 1 yıl önce olsaydı gereksiz derdim ama malum artık ekonomi belli. Bana mantıklı geliyor çünkü insanlar bir şeyler alamıyor eskisi gibi.

GTX680 boş kart değil. Uzaktan bakınca eski işe yaramaz görünüyor. Düşük ayarlarda oyun oynadığımı hatırlamıyorum bu kart ile :D
Evet günüzümüzde hala iş görebilecek GTX 960 ile yakın güçte bir kart ama i7 4790 RTX 2060 bile besleyebiliyor. i7 4790 için GTX 680 çerez.

Eki Görüntüle 1420320

Evet gerçekten çıkış tarihi iddiası ve ismine göre çok çok performanslı bir kart hatta 1050 Ti ile aynı performansı veriyor ama bahsettiğin işlemcinin de hakkını yememek gerek işlemcin gayet güçlü bir işlemci 1660 Super'i zorlanmadan taşıyacak bir işlemci ki 1660 Super, GTX 670'in iki katı yani %100 daha performanslı calisan bir kart ona ragmen islemcin yetiyor az once bıraktığın yorum tutarsızdı.

Evet günüzümüzde hala iş görebilecek GTX 960 ile yakın güçte bir kart ama i7 4790 RTX 2060 bile besleyebiliyor. i7 4790 için GTX 680 çerez.

Doğrudur çok detaylı bilmiyorum işlemciyi ama yıllardır kullanıyorum kim yapmışsa supra gibi işlemci. :) ver voltajı yoluna devam et.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı