i3 2100 Sisteme HD 7870

softscar

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Software and Web Developer
Merhaba arkadaşlar yeni ekran kartı almayı düşünüyorumda HD7850 veya HD7870 almaya karar verdim. Bu kartlar için sistemimin yeterli olcağını pek düşünmüyorum fakat yinede sormak istedim. Ayrıca bu kartlara göre fiyat/performans oranı daha iyi olan bir kart biliyor iseniz söylerseniz sevinirim.

İşlemci: Intel Core i3 2100 3.10GHz 4 Çekirdek
Anakart: Gigabyte H61M-D2-B3
Ram: 4GB DDR3
PSU: 500watt

Bilgisayarı çoğunlukla oyun oynamak ve programlama için kullanıyorum. Photoshop, dreamweaver, fireworks, aftereffects gibi programlarıda kullanmaktayım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu kartlar orta-üst segment kartlar senin diğer parçaların ise orta denilecek cinsten buna pek emin de değilim açıkcası :)
Başka bir ekran kartı tavsiyesi için ise AMD'nin yeni R Serisine bak derim

PSU'nun markası TT-500AL 1NC Thermaltake arkadaşlar.

- - - Güncellendi - - -

HD7850 alma onun yerine r9 270 ve ya r9 270x al. Asus ve ya Msi tercih et. Psu hangi çarka?

Bu kartlar orta-üst segment kartlar senin diğer parçaların ise orta denilecek cinsten buna pek emin de değilim açıkcası :)
Başka bir ekran kartı tavsiyesi için ise AMD'nin yeni R Serisine bak derim

Uzun zamandır donanımdan uzak kaldığım için R serisini ilk kez görüyorum. Tavsiyeleriniz dikkate alacağım, teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı