i3 2100 Sistemi nasıl geliştirebilirim?

Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar çok eski bir sistemimi getirebildiğim en iyi hale getirdim. Şu andan sonra ise işlemci almaya kalksam anakart, anakart da alsam RAM sorun çıkartıyor.

GTX 960 2 GB.
i3 2100 3.10 GHz.
500W FSP PSU.
ECS H61H2- m.2.
8 GB 1333 MHz RAM.

O ekran kartına uygun fiyata 3. nesil bir İ5 alabilirsin. Anakart ve RAM masrafın da olmaz.

O ekran kartına uygun fiyata 3. nesil bir İ5 alabilirsin. Anakart ve RAM masrafın da olmaz.
Bu benim de aklıma baya yatmıştı. Teşekkürler.
Ekran kartı sağlam. İşlemci, RAM ve anakartı sat. Sonra ikinci el Ryzen 5 1600AF ya da muadili bir Ryzen 5 işlemci al. Ryzen 3 serisini önermiyorum ileriye dönük değil eskileri (3000 serisi hariç).
Daha yeni SSD, PSU ve ekran kartı masrafı yaptım. 3. nesil i7 veya i5 alsam nasıl olur?

Bu benim de aklıma baya yatmıştı. Teşekkürler.

Daha yeni SSD, PSU ve ekran kartı masrafı yaptım. 3. nesil i7 veya i5 alsam nasıl olur?
Aldığın işlemci 7 yıl önceki İ7 performansına sahip olacak. Paran yok ise 3770 alabilirsin. İ5 alma ama paran varsa dediğim gibi Ryzen'a geç.

İşlemci benim kullandığım i5 3470 yap. Turbo ile 3.6 GHz'e çıkıyor. Ekran kartı güzel.

Aldığın işlemci 7 yıl önceki İ7 performansına sahip olacak. Paran yok ise 3770 alabilirsin. İ5 alma ama paran varsa dediğim gibi Ryzen'a geç.
Daha kasanın küçüklüğünden dolayı anakart alırsam kasa masrafı çıkacak. Bu yüzden çok zor sıfırdan sisteme dönüşecek bilgisayar bunları yaparsam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…