Satıldı yazıyor abicim.
i5 ile arasındaki fark çok mu büyüktür? Kart zaten çok güçlü değil beslemesini istiyorum sadece.Bu link kaç aydır sahibinden.com'da hiç satılmamış 350TL'ye pazarlık yapmaya çalış büyük ihtimal kabul edecektir.İşlemci ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
i5 ile arasındaki fark çok mu büyüktür? Kart zaten çok güçlü değil beslemesini istiyorum sadece.
Bence çok fark yok. Elindeki kartı çoklu çekirdekte 2000 ve üstü alan herhangi bir işlemci besler zaten.i5 ile arasındaki fark çok mu büyüktür? Kart zaten çok güçlü değil beslemesini istiyorum sadece.
Bakayım.Hocam Aliexpress'te 83 dolara i7 3770S buldum ne derseniz?
Bakayım.
Bütçemi daha detaylı hesaplayıp hangisi uygun gelirse onu seçeyim. Teşekkürler..Intel Core i7 3770S İşlemci dört çekirdekli 3.1GHz L3 = 8M 65W soket LGA 1155 masaüstü işlemci - AliExpress Computer & Office
Intel Core i7 3770S İşlemci dört çekirdekli 3.1GHz L3 = 8M 65W soket LGA 1155 masaüstü işlemci ürününü Aliexpress'den US $69.98 karşılığında satın alın. Daha fazla Computer & Office, Computer Components ve CPUs ürün bulun. ✓Dünya Çapında Ücretsiz Gönderimin Keyfini Çıkarın! ✓Sınırlı Süreli...tr.aliexpress.com
İ7 alınacaksa 3770S yerine 3770 daha mantıklı olur. Aralarında çok fiyat farkı olduğunu sanmıyorum. 3770S modeli 65W TDP limiti koyularak temel hızı düşürülmüş bir model.Buradan i3 8100 ile oyun kıyaslamasına bakabilirsin kafa kafayalar: i7-3770S vs i3-8100 - Call of Duty Modern Warfare with GTS 450 Performance 1080p, 1440p, Ultrawide, 4K Comparison - GPUCheck United States / USA.
Aslında fiyat farkı var Türk lirasına çevirdiğimizde 70-80TL daha pahalı tutuyor eski işlemciler için 500-600TL′den daha fazla vermek akıllıca olmaz. 80TL′ye gider RAM′i yükseltebilir Aliexpress′ten.İ7 alınacaksa 3770S yerine 3770 daha mantıklı olur. Aralarında çok fiyat farkı olduğunu sanmıyorum. 3770S modeli 65W TDP limiti koyularak temel hızı düşürülmüş bir model.