i3 2100 ve 9800GT sistem donma sorunu

tarikbyzt

Kilopat
Arkadaşlar ara sıra bilgisayar donuyor ama harici ekran kartı takılıyken oluyor bu olay. Klavyede capslock açmaya çalıştığımda falan klavyenin capslock ışığı yanmıyor, donduğu andaki gibi kalıyor klavyenin ışıkları ama şaşırtıcı şekilde arkada mesela muzik falan varsa çalmaya devam ediyor. Ayrıca yaklaşık 10-15 gün onboard kullandım hiçbir sıkıntı çıkmadı.

Sistem bilgileri:
  • GA-H61M-S1 (rev. 2.0)
  • Intel Core i3 2100 3.0 GHz
  • NVIDIA GeForce 9800GT 1GB
  • 4 GB RAM
  • 350W PSU

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne için kullanıyorsunuz? Ram miktarı düşük buldum ve ekran kartınızı artık degiştirme vakti gelmiş.Aslına bakarsanız performans diyorsanız komple degişiklik şart

Lol pubg mobile falan oynuyorum işimide görüyor ama sıkıntısını çözemedim ekran kartında bişey var ama farklı zamanlarda farklı hatalar veriyor şu sıra da oyunun ortasında siyah ekran oluyor mouse görünüyor falan çipinde bişey olabilir ısıt diyen varda denemedim daha
Ne için kullanıyorsunuz? Ram miktarı düşük buldum ve ekran kartınızı artık degiştirme vakti gelmiş.Aslına bakarsanız performans diyorsanız komple degişiklik şart

Sent from my General Mobile 4G using Technopat mobile app

Hiç ugraşma koy ikinci el satılıga. Al bi GTX730 bak keyfine Aliexpress çok uygun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…