i3 2100 ve HD7790 DirectCU II sistem

• Konuyu başlatan Recep Yürek
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 798
R

Recep Yürek

Ziyaretçi
Merhaba arkdaşlar . Şimdi size bir sistem yazacağım. Arkadaşlar sistemi kompile aşşağıya yazacağım.
Bu sistemle - Gta V , battlefield4, payday 2 gibi oyunları oynucam. Darboğaz , uyumsuzluk gibi sorunlar olmaz inşallah hepinize şimdiden teşekkür ederim.

Ve son bir şey daha söylemek istiyorum. Bu ekran kartı benim bilgiseyarıma sığar mı? Çok korkuyorum, PC'yi açtım fazla kablo var sığmıyacak diye içime kötü his düştü.
Tüm sistem bu kadar arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler.

Kardeş o kartı bence alma, sana dx11,1gb 256 bit kartları öneririm. Biz arkadaşa aldık POWERCOLOR HD6790 GDDR5 1GB 256BIT AMD RADEON DX11.Bu 285 tl. Bende sahibinden.com dan aldım, Palit Nvidia geforce GTX 275-896MB-448 BİT. Oyun canavarı hiç kasıntı olmuyor. Bide işlemcim amd athlon x2 dual core 4400+2.3 ghz olmasına rağmen çok iyi. Daha iyisini aramıyorum. Ve bu kartı 2. el olarak 150 tl ye alabilirsin.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı