i3 2100 ve Radeon 5570 ile GTA 5 oynarken yollar yok oluyor

UçanPC

Centipat
PC'nin özellikleri:
AMD Radeon 5570 1 GB
8 GB RAM 1333MH
Intel Core i3 2100
Daha önceden bu PC'de oynuyordum böyle olay yoktu. Öncesinde crack vardi, bu orijinal Epic Games'ten indirdim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartının hızı oyunun grafik hızına yetişemediği için bu sorun oluyor.Kart değiştirmek dışında bir çözümü yok maalesef.
Gta 5'e bir mod var. Grafikleri bayağı downgrade ederek ölü bilgisayarlarda bile çalıştıran bir mod. Kötü grafiklerde oynarsın ama en azından yolların yok olması, kaplamaların geç gelmesi gibi bir sorunla karşılaşmazsın.

Dostum bunun Epic Games ile alakası yok. Windows artık yıpranmıştır veya virüs bulaşmıştır veya termal macun yenileme zamanın gelmiştir ve bilgisayarın tam performans ile çalışmıyordur, bekli de. Yanı sen eskiden öyle bir sorun yok diyorsan bu söylediklerim yüzünden olabilir.

Not: Crack dosyaları gelişmemiştir. Yanı güncelleme almazlar. Sorun bu yüzden de olabilir. Çünkü oyin daha da geliştirildi.

Anlayacağın sebep çok. Yapman gereken ilk söylediklerimi denemen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı