i3 2120 1000 TL Sistem yükseltme

futs

Hectopat
Sistemim.
4 GB RAM (RAM'i yükselteceğim.)
i3 2120 3.3 GHz.
9400 GT ekran kartı.
Windows 10 işletim sistemi.

Bu sisteme GTX 750 Ti 4 GB alınırsa sistem ne kadar zorlanır ve Valorant, CS:GO tarzı oyunlarda ortalama kaç FPS alırım?
Bu kart DirectX kaç destekli?
Bir de Axle nasıl bir marka?
Bütçe: 900-1000 TL (Tavsiyeniz varsa bu sistem için sıfır ekran kartı önerebilirsiniz)

Cevap verenlere şimdiden teşekkürler.

Dostum artık 0 ekran kartı almak zor olduğu için 2. el piyasası canlandı, dolayısı ile fiyatları da düştü 2. ellerin. Tavsiye ederim 2. el ekran kartı bakmanı. Sadece aldıktan sonra 15 dakikalık bir stress testi yap bu süreçte sıcaklık değerini kontrol et. Çok yüksek olmazsa sorun olmayacak demektir.
Ek olarak RAM alırken takılı olan RAM'in aynısından al. Farklı özellikleri geçtim farklı marka aynı özellik olsa bile sorun yaşayabiliyorsun. Marka ve özellik aynı olursa başın ağrımaz

İkinci el alırken sıkıntı çıkar diye sıcak bakmıyorum. ( Çok fazla anlamadığım için. )

2. el alırken şahıstan alma zaten. Dolandırıcı çok şansa sana denk gelebilir. Sadece bilgisayar tamircileri & dükkanları küçük işletmelerde artık internet üzerinden satış alış yaptığı için onlardan alabilirsin.
Eskisi gibi gideyim kadıköye eminönüne ya da mecidiye köye dükkan gezeyim yok, hepsinin satış sitelerinde üyeliği var. Bunları araştırıp onlardan alabilirsin. Hem lokasyon olarak dükkan yakın olursa stress testini onların sistemi üzerinde yaptırabilirsin almadan görmüşte olursun. Unutma stress testini yaparken 15 20 dk çalıştırman gözlemlemen lazım sıcaklığı. Genelde çok kullanılmış bakımsız bir kart bu noktada kendini belli eder.
Üşenmez ve bu şekilde kovalarsan 0 alacağın kartın 2 katı güçlüsünü 2. el olarak alabilirsin.
Emek olmadan ekmek olmaz sonuçta :)

2. el alırken şahıstan alma zaten. Dolandırıcı çok şansa sana denk gelebilir. Sadece bilgisayar tamircileri & dükkanları küçük işletmelerde artık internet üzerinden satış alış yaptığı için onlardan alabilirsin.
Eskisi gibi gideyim kadıköye eminönüne ya da mecidiye köye dükkan gezeyim yok, hepsinin satış sitelerinde üyeliği var. Bunları araştırıp onlardan alabilirsin. Hem lokasyon olarak dükkan yakın olursa stress testini onların sistemi üzerinde yaptırabilirsin almadan görmüşte olursun. Unutma stress testini yaparken 15 20 dk çalıştırman gözlemlemen lazım sıcaklığı. Genelde çok kullanılmış bakımsız bir kart bu noktada kendini belli eder.
Üşenmez ve bu şekilde kovalarsan 0 alacağın kartın 2 katı güçlüsünü 2. el olarak alabilirsin.
Emek olmadan ekmek olmaz sonuçta :)

Teşekkür ederim cevap için :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı