i3 2120 70 derece olma sorunu

CPU fanın hızını son ayara getirmiş ancak %60 yük altında 55-56 dereceyi görmüş. Yani sorun çözülmedi. :)
%60 yük altında olduğu zamanlarda belki de Prime95 veya AIDA64 gibi bir program kullanmak yerine oyunlarda test etmiş olabilir.
@Lêfty AIDA64 ile, rehberde gösterdiğim şekilde test yaparken Görev Yöneticisi ile işlemci yük miktarını kontrol et bakalım.
Bir resim at hatta aynı anda 2 pencereden.

Unutmadan, işlemci fanı sürekli %100 ayarda dönüyorsa ona Custom profil ayarı çekebiliriz, istediğin değerler arasında istediğin devirde dönebilir fan.
Zaten otomatik modda, Turbo modda falan ise gerek yok zaten.

Stok soğutucu için yük altında gayet iyi şuan değerler, olması gerektiğinden daha iyi diyelim hatta.

İşlemci fanı şu an en son ayarda dönüyor. Custom profil ayarı öğrenmem iyi olur benim için sanırım.

Programı indirdim fakat bir sorun var yükledikten sonra programı açmaya çalışıyorum açılmıyor hiçbirşey gelmiyor.

Easy Tune 5 yerine Easy Tune 6 kurdum diyeceklerini bunda yapabilir miyiz @BilgisayarKurdu

etune6.jpg

Sanırım bu dediğin.
Birde ''This driver can't release to failure'' hatası alıyorum Easy Tune'ı açmadan önce. @BilgisayarKurdu

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı