I3 2120 GTS 250 Sistem kaç para eder?

Arkadaşlar sağ olun. Dediğim sistemi alacağım. En azından deneme imkanım var. Satan kişi aynı şehirde. Ve bellekler 2*8 GB. Ekran kartı da 720p de iş görür. Dediğim gibi zaten oynanacak oyunlar vakit geçirmelik. İleride gerekirse GT 1030 alınıp takılır. Sağolun.

Arkadaşlar sağ olun. Dediğim sistemi alacağım. En azından deneme imkanım var. Satan kişi aynı şehirde. Ve bellekler 2*8 GB. Ekran kartı da 720p de iş görür. Dediğim gibi zaten oynanacak oyunlar vakit geçirmelik. İleride gerekirse GT 1030 alınıp takılır. Sağolun.
Eyvallah,tek tek toplamayla kim ugrascak dersen alabilirsin mantıklı

Hocam tek tek alınca kargo parasıda geliyor. Kargo da az para değil. En ufak paket 50-60 TL oldu. Hele kasa falan 150-200 TL kargo öderiz.
Kasayı PSU yu yakın yerden alabilirsin alamazsan da param guvende açtırıp alırsan 500 TL de 45 TL koyuyor 50 TL lik ürüne bir şey koymaz fazla ben 950 TL ye ekran kartı aldım 85 koydu

2500 de diretiyor. Tek tek toplamaya kalksak daha fazla ediyor. Bütün ikinci el siteleri gezdim. Zaten anakarta 600 TL diyorlar. Ekran kartını 350 TL'den aşağı veren yok. Sanırım 2500'e alacağız.
1500 TL en fazla. 2500 diyorsa almayın. Satabilecek sanki. O paraya daha iyisini buluruz.

Kasayı PSU yu yakın yerden alabilirsin alamazsan da param guvende açtırıp alırsan 500 TL de 45 TL koyuyor 50 TL lik ürüne bir şey koymaz fazla ben 950 TL ye ekran kartı aldım 85 koydu
Kurulu hazır sistem daha mantıklı sanırım. 200 TL kar etmek için riske girmeye değmez gibi duruyor. Zaten alacağımız kişi HDMI to VGA dönüştürücü de verecek. Ayrıca WİFİ adaptörü de verecek. Sanırım bu daha karlı.

1500 TL en fazla. 2500 diyorsa almayın. Satabilecek sanki. O paraya daha iyisini buluruz.
O fiyata bu sistemi satan yok hocam.

1500 TL'ye DDR2 sistemleri satıyorlar Q8400'lü.

Kurulu hazır sistem daha mantıklı sanırım. 200 TL kar etmek için riske girmeye değmez gibi duruyor. Zaten alacağımız kişi HDMI to VGA dönüştürücü de verecek. Ayrıca WİFİ adaptörü de verecek. Sanırım bu daha karlı.

O fiyata bu sistemi satan yok hocam.

1500 TL'ye DDR2 sistemleri satıyorlar Q8400'lü.
5 ay önce aynı paraya i5-4440 ve GT 730 sistem sattım.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (7).png
    Ekran Görüntüsü (7).png
    469,9 KB · Görüntüleme: 35

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı