Şu anki sistemimde darboğaz söz konusu işlemcim i3 2120+ GTX 1050 Ti 4 GB ek güç girişsiz olan model. Darboğazı az da olsa CSGO'da nasıl azaltabilirim? Nvidia denetim masasından olsun görev yöneticisi işlem önceliği veya CSGO içindeki ayarlar nasıl olmalı ?
Dar boğazı azaltmanızın yolu işlemcinin üstündeki yükü almaktan geçer. Fakat CS:GO işlemciyi fazla kullandığından dolayı böyle birşeyin mümkün olabileceğini sanmıyorum. CPU'yu "Unpark" edebilirsiniz. Böylece birazcık azalmış olabilir. CS:GO'daki ayarlarıda en düşüğe alabilirsiniz, ki böylece yük biraz daha kalkacaktır. Zaten CS:GO da grafikleri yüksekte oynamanızı tavsiye etmiyorum. Gereksiz özellikler, üstüne üstlük dikkatsizlik yaratıyor. Ayrıca Bottleneck sitesinde çıkana göre %22'lik bir dar boğaz var. Bir an önce işlemcinizi değiştirmeye bakın.
Bu sistemin GTX 1050 model olanı var bende de, Battlefield 1 50-75 FPS oynayabiliyorum, CS:GO da darboğaz yapması çok garip, sana atacağım bağlantılarda ki ayarları uygularsan işlemci için güzel bir performans yakalayabilirsin. Video, Yazılı.
CS:GO Battleroyale modunu oynadığını düşünürsek, birde ekran kartın ti modeli, darboğaz olabilir, ama o kadar da kötü olacağını düşünmüyorum, dediklerimi bir uygulayın isterseniz.
Bu sistemin GTX 1050 model olanı var bende de, Battlefield 1 50-75 FPS oynayabiliyorum, CS:GO da darboğaz yapması çok garip, sana atacağım bağlantılarda ki ayarları uygularsan işlemci için güzel bir performans yakalayabilirsin. Video, Yazılı.
CS:GO Battleroyale modunu oynadığını düşünürsek, birde ekran kartın ti modeli, darboğaz olabilir, ama o kadar da kötü olacağını düşünmüyorum, dediklerimi bir uygulayın isterseniz.