i3 2120 için anakart önerisi

wespiard1

Centipat
Benim elimde parçaları hala sağlam olan fakat PSU'su ve anakartı yanık olan bir masaüstü var. Yaklaşık 3-4 yıl oldu bozulalı. Şimdiyse yaptırmaya karar verdim ama anakartı neye göre nasıl seçeceğim hakkında hiçbir fikrim yok.

Şimdi benim elimde 2 tane 4 GB'lik DDR3 RAM var, işlemci Intel Core i3 2120 3.3GHz, 2 fan var fakat ekran kartı bayağı karışık adlı bir şeydi şu an hatırlamıyorum. Başlıkta da dediğim gibi lütfen donanımda bilgisi olanlar bana anakart önerebilir mi kendi anakartının 2. elini bile bulamadım o yüzden bir de PSU önerirseniz güzel olur lütfen çok ihtiyacım var şimdiden teşekkürler. Bu arada ekran kartının ne olduğuna bakamıyorum çünkü bilgisayarımın parçaları burada değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
H61M-K önerebilirim şu an da kullandığım bir anakart BIOS'u falan insanın canını sıkmayacak düzeyde stabil çalışıp insanı hiç üzmüyor. Fan kontrol girişleri sanırım 3 ya da 4'dü hepsini kontrol edebiliyorum.
Tek eksisi büyük bir ekran kartın var ise SATA kablosunu köşeli alman gerek.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı