i3-2120 ile GT 1030 kullanılır mı?

#OxyGeN ~ASL

Hectopat
Sizce bilgisayarım GT 1030 destekler mi? CPU-Z adlı programdan anakart ve işlemcimi bıraktım bakarsınız. Çünkü çok tedbirli davranmam gerekiyor ve arkadaşlarım alırsan bilgisayarın yanar dediler. Çok korkuyorum yardım ederseniz sevinirim.

Bu arada işlemcim 2. nesildir. Haberiniz olsun.

i3.png
asdasd.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Demek ki neymiş, o yanar diyen arkadaşlarından bir daha tavsiye almayacakmışsın. Kendin araştıracaksın hocam. Yanmak ne demek ki ? Nasıl yanabilir yani, hiçbir şeyde olmaz. Belki biraz darboğaz olabilir ancak kullanılır.

Sizce bilgisayarım GT 1030 destekler mi? CPU-Z adlı programdan anakart ve işlemcimi bıraktım bakarsınız. Çünkü çok tedbirli davranmam gerekiyor ve arkadaşlarım alırsan bilgisayarın yanar dediler. Çok korkuyorum yardım ederseniz sevinirim.

Bu arada işlemcim 2. nesildir. Haberiniz olsun.

Eki Görüntüle 335780Eki Görüntüle 335781
yanma falan olmaz ama darboğaz yapabilir ve 1030 serisini pek tercih etmem model performansı kötü başka birşey tercih edebilirsin

Darboğaz yapabilir ama 1030 yerine 750 alırsan daha karlı çıkarsın.

yanma falan olmaz ama darboğaz yapabilir ve 1030 serisini pek tercih etmem model performansı kötü başka birşey tercih edebilirsin

teşekkürler bana hangi ekran kartını tavsiye edersin oyun oynamak icin ramım 4 gb ve pubg ile cs go oynamak istiyorum

ramım 4 gb ve pubg ile cs go oynamak istiyorum 700-800 tl civarı hangi kartı önerirsin

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı