i3-2120 ile GT 1030 kullanılır mı?

sıfır 750 ti yok derken nasıl yani vatan bilgisayarda görüyorm bak link : MSI GeForce GTX750 Ti TwinFrozrGaming 2GB GDDR5 128Bit Nvidia DX11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar bana pubg açabilen veya cs go oynatabilen sistemime uyumlu ram almamı gerektirmeyen max 1000 tllik ekran kartı lazım
Kardeşim stoğa gelince haber ver yazıyor. Ben i3-2130'u GTX1050Ti ile kullanıyorum gayet rahat şekilde besleyebiliyor darboğaz yapmaz için rahat olsun. GT 1030 almanı kesinle tavsiye etmiyorum o parayı vermek yerine 2.el GTX950 alınabilir. Daha eski olabilir ama daha çok performans alırsınız.

Kardeşim stoğa gelince haber ver yazıyor. Ben i3-2130'u GTX1050Ti ile kullanıyorum gayet rahat şekilde besleyebiliyor darboğaz yapmaz için rahat olsun. GT 1030 almanı kesinle tavsiye etmiyorum o parayı vermek yerine 2.el GTX950 alınabilir. Daha eski olabilir ama daha çok performans alırsınız.
teşekkürler

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı