i3 2120 Sistem GTA 5 Kasma Sorunu

Umut Karan

Kilopat
Daha fazla  
Sistemim ;
  • GT740 2GB 256 BİT GDDR 5 ASUS OC Ekran Kart
  • İntel İ3 2120 3.3 Ghz İşlemci (4 çekirdek 2 gerçek 2 sanal)
  • DDR3 4 GB 1600 Mhz Hİ-LEVEL RAM
  • MSI Z68-MA-G45-B3 Anakart
  • WD 320 GB HDD
  • 750W ocz +80 Bronze Güç Kaynağı
Gördüğünüz gibi sistemim budur arkadaşlar normalde en düşük ayarlarda dahi olsa 45-60 FPS arası gösteriyor fakat oyunda ilerledikçe yeni kaplamalar yüklenirken yavaşlama değil de bildiğiniz anlık donmalar oluyor ve bu hep tekrarlanıyor. CS:GO, BF3, ETS2 P.CARS H1Z1 gibi oyunlarda genelde bunu yaşamıyorum benim kaygım HDD'de ancak bugün windows readyboost'u kullandım ve biraz rahatlama farkettim ama yine de sonuç aynı tavsiyeniz nedir? (HDD eski biliyorum :) )

Ekran Alıntısı.PNG
Ekran Alıntısı1.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Troll'ün luzumu yok, git kum havuzuna.

I3 2120 8 GB Kingston HyperX ve HD 5750 ile GTA Online oynadım bir zamanlar. 40 FPS'nin altına düşmedim. GTA 5'deki yeni optimizasyonda Grafik Kartı'nın İşlemci'den daha çok yük çektiğini gözlemledim. 3.3 ghz eski nesil bir I3 bile oyunu açıyor. Senin sorunun özellikle hızlı araçlarda giderken FPS drop yemen. Ekran kartının fanını temizle, çipine yeni bir macun sür. Aynı işi işlemciye de uygula ve RAM'i 8'le. Bak neler olacak.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı