Akales
Hectopat
Daha fazla
Merhaba arkadaşlar.
İlk mesajımda direk bir sorun belirtiyorum kusuruma bakmayın fakat Recep abi olmadan bu garip sorunu çözemem diye düşündüm.
Bilgisayarım masaüstünde ya da oyunlarda çok düşük FPS veriyor artık.
Örnek verecek olursam şu an Chrome'd klavyeye dokunmam ile ekrana gelen harflerin arasında 0.5 sn var desem yalan olmaz. Daha önceleri Dota 2'de ultra ayarlarda 120 sabit FPS alırken şu anda 40-70 arası alıyorum.
Ekran kartımı temiz bir şekilde kaldırıp güncel sürümü yükledim, avg anti virüs ile bilgisayarı tarattım ama yine değişen bir şey olmadı. Bilgisi olan, çözüm için öneri verebilecek bütün technopat üyeleri için şimdiden teşekkür ediyorum. İyi akşamlar.
An itibariyle sıcaklık değerleri;
Kabaca bilgisayarımın özellikleri bunlar:
İlk mesajımda direk bir sorun belirtiyorum kusuruma bakmayın fakat Recep abi olmadan bu garip sorunu çözemem diye düşündüm.
Bilgisayarım masaüstünde ya da oyunlarda çok düşük FPS veriyor artık.
Örnek verecek olursam şu an Chrome'd klavyeye dokunmam ile ekrana gelen harflerin arasında 0.5 sn var desem yalan olmaz. Daha önceleri Dota 2'de ultra ayarlarda 120 sabit FPS alırken şu anda 40-70 arası alıyorum.
Ekran kartımı temiz bir şekilde kaldırıp güncel sürümü yükledim, avg anti virüs ile bilgisayarı tarattım ama yine değişen bir şey olmadı. Bilgisi olan, çözüm için öneri verebilecek bütün technopat üyeleri için şimdiden teşekkür ediyorum. İyi akşamlar.
An itibariyle sıcaklık değerleri;
- HDD'ler max 40 derece
- Ekran kartı 73 derece
- İşlemci de sadece CPUTIN değeri şu an 60 derece.
- Oyuna girip çıktıktan sonra en fazla 85 dereceyi görüyorum ekran kartında.
Kabaca bilgisayarımın özellikleri bunlar:
- 600w psu
- 8 gb 1333
- i3 2120
- ASUS Maxiumus Gene z anakart
- PNY Edition GTX 580 ekran kartı
Son düzenleyen: Moderatör: