i3 2120 sistem yukseltme

Levent Tural

Decapat
Yer
Bandırma/Balıkesir
Daha fazla  
İyi gunler. i3 2120 CPU var. Şu anda GT 630 GPU, 6 GB DDR3 1333 MHz RAM'im ve 350 Watt PSU var. Sistemimi yukseltmek istiyorum. Aklımda GT 1030 ekran kartı + şu anda RAM'lerimi 4+2 kullanıyorum. 2 GB'yi iptal edip yanına 8 GB'lık aynı model RAM takıp 12 GB RAM yapmak istiyorum. PSU yeterli gelir mi? Anakartım ASUS H61M-E, bir sorun olur mu? Darboğaz olur mu? Teşekkürler :D

Not: Ekran kartımı fiyatlar ucuzlayınca almayı düşünüyorum. 2. el almayacağım

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi gunler. i3 2120 CPU var. Şu anda GT 630 GPU, 6 GB DDR3 1333 MHz RAM'im ve 350 Watt PSU var. Sistemimi yukseltmek istiyorum. Aklımda GT 1030 ekran kartı + şu anda RAM'lerimi 4+2 kullanıyorum. 2 GB'yi iptal edip yanına 8 GB'lık aynı model RAM takıp 12 GB RAM yapmak istiyorum. PSU yeterli gelir mi? Anakartım ASUS H61M-E, bir sorun olur mu? Darboğaz olur mu? Teşekkürler :D

Not: Ekran kartımı fiyatlar ucuzlayınca almayı düşünüyorum. 2. el almayacağım
Ram 8 GB olsa da yeter fazlasına gerek yok. Darboğaz olabilir.

O sisteme istedigin ekran kartini bagla seni gene tatmin etmez...
Komple yenilik istiyor o sistem istersen 1050 1660 bagla gene pek bir şey degismez...

2. nesil i3 işlemciye 1050'yi kimse takmaz zaten merak etmeyin. Taksa bile karttan yarı yarıya performans alacaktır. GT 1030 CS:GO LoL tarzı oyunlar için yeterlli. Dediğim gibi bu meseleler bütçe ve amaca bağlıdır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı