Metnopat Centipat Katılım 21 Mart 2022 Mesajlar 262 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2022 #1 GT 1030 aldım ve eski kartımın sürücülerini hepsini sildim 1030 taktım anakart ekranı geliyor sonra siyah oluyor. i3 2120, Gigabyte H61m, 8 GB RAM. Eski ekran kartım Radeon 4850. Dosya Ekleri 20220416_133511.jpg 196,7 KB · Görüntüleme: 42 Son düzenleyen: Moderatör: 16 Nisan 2022
GT 1030 aldım ve eski kartımın sürücülerini hepsini sildim 1030 taktım anakart ekranı geliyor sonra siyah oluyor. i3 2120, Gigabyte H61m, 8 GB RAM. Eski ekran kartım Radeon 4850.
Ahmet0263 Decapat Katılım 12 Eylül 2021 Mesajlar 63 Çözümler 1 16 Nisan 2022 #11 Metnopat dedi: Öyle yaptım olmadı. Biosumda öyle ayar yok Genişletmek için tıkla... Buldum. BİOS'tan Peripherals sekmesine gir. Orada Inıt Display First var. Oradaki ayarı Peg yap. @Metnopat Pardon Inıt display first olacaktı Açıklaması burada. Dosya Ekleri Screenshot_1.jpg 47,6 KB · Görüntüleme: 30 Artı 0 Eksi
Metnopat dedi: Öyle yaptım olmadı. Biosumda öyle ayar yok Genişletmek için tıkla... Buldum. BİOS'tan Peripherals sekmesine gir. Orada Inıt Display First var. Oradaki ayarı Peg yap. @Metnopat Pardon Inıt display first olacaktı Açıklaması burada.
KS KS Metnopat Centipat Katılım 21 Mart 2022 Mesajlar 262 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2022 #12 Ahmet0263 dedi: Buldum. BIOS'tan peripherals sekmesine gir. Orada ınıt display first var. Oradaki ayarı peg yap. @Metnopat Pardon ınıt display first olacaktı. Açıklaması burada. Genişletmek için tıkla... Şimdi senin dediğini yapacağım ekran kartının driverlarinı silerken güvenli moda geçiyoruz değil mi? Artı 0 Eksi
Ahmet0263 dedi: Buldum. BIOS'tan peripherals sekmesine gir. Orada ınıt display first var. Oradaki ayarı peg yap. @Metnopat Pardon ınıt display first olacaktı. Açıklaması burada. Genişletmek için tıkla... Şimdi senin dediğini yapacağım ekran kartının driverlarinı silerken güvenli moda geçiyoruz değil mi?
Ahmet0263 Decapat Katılım 12 Eylül 2021 Mesajlar 63 Çözümler 1 16 Nisan 2022 #13 Metnopat dedi: Şimdi senin dediğini yapacağım ekran kartının driverlarinı silerken güvenli moda geçiyoruz değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet Artı 0 Eksi
Metnopat dedi: Şimdi senin dediğini yapacağım ekran kartının driverlarinı silerken güvenli moda geçiyoruz değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet
KS KS Metnopat Centipat Katılım 21 Mart 2022 Mesajlar 262 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2022 #14 Ahmet0263 dedi: Buldum. BIOS'tan peripherals sekmesine gir. Orada ınıt display first var. Oradaki ayarı peg yap. @Metnopat Pardon ınıt display first olacaktı. Açıklaması burada. Genişletmek için tıkla... Peg yaptım olmadı. Artı 0 Eksi
Ahmet0263 dedi: Buldum. BIOS'tan peripherals sekmesine gir. Orada ınıt display first var. Oradaki ayarı peg yap. @Metnopat Pardon ınıt display first olacaktı. Açıklaması burada. Genişletmek için tıkla... Peg yaptım olmadı.
GMC Denali Hectopat Katılım 26 Eylül 2021 Mesajlar 4.169 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2022 #15 BIOS güncellemesi yapacaksın. Başka çözüm yolu yok. Zaten driverla alakası da yok. Normalde driver olmasa bile PC kendini açar. Artı 0 Eksi
BIOS güncellemesi yapacaksın. Başka çözüm yolu yok. Zaten driverla alakası da yok. Normalde driver olmasa bile PC kendini açar.
Ahmet0263 Decapat Katılım 12 Eylül 2021 Mesajlar 63 Çözümler 1 16 Nisan 2022 #16 Metnopat dedi: Peg yaptım olmadı. Genişletmek için tıkla... Ekran kablosunun ekran kartına takılı olması lazım. Artı 0 Eksi
Metnopat dedi: Peg yaptım olmadı. Genişletmek için tıkla... Ekran kablosunun ekran kartına takılı olması lazım.
KS KS Metnopat Centipat Katılım 21 Mart 2022 Mesajlar 262 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2022 #17 Metnopat dedi: Peg yaptım olmadı. Genişletmek için tıkla... Ahmet0263 dedi: Ekran kablosunun ekran kartına takılı olması lazı. Genişletmek için tıkla... Ahmet0263 dedi: Ekran kablosunun ekran kartına takılı olması lazım. Genişletmek için tıkla... Bağlıydı olmadı. GMC Denali dedi: BIOS güncellemesi yapacaksın. Başka çözüm yolu yok. Zaten driverla alakası da yok. Normalde driver olmasa bile PC kendini açar. Genişletmek için tıkla... Ekran kartını direk takıyorum olmuyor zaten. GMC Denali dedi: BIOS güncellemesi yapacaksın. Başka çözüm yolu yok. Zaten driverla alakası da yok. Normalde driver olmasa bile PC kendini açar. Genişletmek için tıkla... BIOS'u güncellerken hata veriyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videodakinin aynısını yaptın olmadı. Artı 0 Eksi
Metnopat dedi: Peg yaptım olmadı. Genişletmek için tıkla... Ahmet0263 dedi: Ekran kablosunun ekran kartına takılı olması lazı. Genişletmek için tıkla... Ahmet0263 dedi: Ekran kablosunun ekran kartına takılı olması lazım. Genişletmek için tıkla... Bağlıydı olmadı. GMC Denali dedi: BIOS güncellemesi yapacaksın. Başka çözüm yolu yok. Zaten driverla alakası da yok. Normalde driver olmasa bile PC kendini açar. Genişletmek için tıkla... Ekran kartını direk takıyorum olmuyor zaten. GMC Denali dedi: BIOS güncellemesi yapacaksın. Başka çözüm yolu yok. Zaten driverla alakası da yok. Normalde driver olmasa bile PC kendini açar. Genişletmek için tıkla... BIOS'u güncellerken hata veriyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videodakinin aynısını yaptın olmadı.
GMC Denali Hectopat Katılım 26 Eylül 2021 Mesajlar 4.169 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2022 #18 Metnopat dedi: Bağlıydı olmadı. Ekran kartını direk takıyorum olmuyor zaten. BIOS'u güncellerken hata veriyor. Genişletmek için tıkla... BIOS güncellemesi ekran kartı ile alakalı bir şey değildir. Bilgisayarcıya söyle yapsın. Sen yaparsan yanlış BIOS guncellemesini indirip anakartı çöpe çevirebilirsin. Artı 0 Eksi
Metnopat dedi: Bağlıydı olmadı. Ekran kartını direk takıyorum olmuyor zaten. BIOS'u güncellerken hata veriyor. Genişletmek için tıkla... BIOS güncellemesi ekran kartı ile alakalı bir şey değildir. Bilgisayarcıya söyle yapsın. Sen yaparsan yanlış BIOS guncellemesini indirip anakartı çöpe çevirebilirsin.