3500 TL PSU dahil
![]()
FSP H3-550 550 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz FSP H3-550 550 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP H3-550 550 W Power Supply özelliklerini incele, 1.769,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Olabilir mi? Veya 2. El düzgün bir markanın XFX sapphire veya asus gibi markaların kartlarını alıp kalan paraylada PSU alabilirsiniz.
PSU pek güvenli gelmedi bana.https://www.sahibinden.com/ilan/iki...este-acik-saglam-ekran-kartu-1096480510/detay bunu almayı düşünüyorum biraz da pararlık yapıp
POWERBOOST FURY 550W 80 PLUS 120mm FANLI GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
POWERBOOST FURY 550W 80 PLUS 120mm FANLI GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Tabii siz bilirsiniz 2. elden pek anlamam.
PSU pek güvenli gelmedi bana.
Yeterliliğinden değil markasını pek duymadım ayrıca arıza olabilir veya başka bir sorun çıkabilir ve kalitesiz bir 550W ile kaliteli bir 550W aynı değil.Bence yeterli kullanan arkadaşım memnun
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.