i3 2120 sisteme Windows 8.1 kurmak

USB, CD herhangi bir şey yok.

USB yoksa kurmanızı önermem, ben de denemiştim başarılı bir şekilde kurulmuştu fakat çok daha yavaş oluyor bilgin olsun. Ayrıca üstteki arkadaşların bahsettiği gibi güvenlik sorunlarını ciddiye alacaksan 8.1 yerine Windows 10 LTSC daha iyi olur.

USB, CD herhangi bir şey yok.

USB olmadan format mümkün.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Windows 10 yazıyor ama Windows 8.1 için geçerlidir.

USB yoksa kurmanızı önermem, ben de denemiştim başarılı bir şekilde kurulmuştu fakat çok daha yavaş oluyor bilgin olsun. Ayrıca üstteki arkadaşların bahsettiği gibi güvenlik sorunlarını ciddiye alacaksan 8.1 yerine Windows 10 LTSC daha iyi olur.
Kral bilgisayar o kadar iyi değil çoğu uygulamalar programlar yanıt vermiyor kafayı yiyeceğim lütfen yardım edin.

0 gün açığı konusunda haklısınız hocam, ama o konuda Windows 7 daha açık saldırılara 8.1'e çok saldırı yapılmaz diye düşünüyorum, ayrıca o sistemi kullanan birisinin Steam'e ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum.
0 gün açığı konusunda haklısınız hocam, ama o konuda Windows 7 daha açık saldırılara 8.1'e çok saldırı yapılmaz diye düşünüyorum, ayrıca o sistemi kullanan birisinin Steam'e ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum.

Kral bilgisayar o kadar iyi değil çoğu uygulamalar programlar yanıt vermiyor kafayı yiyeceğim.

https://drive.massgrave.dev/tr_windows_10_enterprise_ltsc_2019_x64_dvd_f2b90518.iso şu ISO'yu dene istersen, Windows 10 LTSC 2019 Türkçe ISO, internet kafeden falan USB alıp kursan daha iyi olur, sorun çıkmasın.

USB olmadan format mümkün.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Windows 10 yazıyor ama Windows 8.1 için geçerlidir.

8.1 hazırlanıyor ekranı 3-4 saat sürüyor, ve gerçek performansını vermiyor. USB yoksa 10 LTSC kurması daha mantıklı, hem daha da güncel.

Son düzenleme:
Hadi bakalım, USB ile kuracaksın değil mi? USB'siz kurulumda sorun çıkabilir, bilgin olsun. Sorumluluk kabul etmiyorum.
Yok kral USBsiz zaten tüm sorumluluk bana ait.

Hadi bakalım, USB ile kuracaksın değil mi? USB'siz kurulumda sorun çıkabilir, bilgin olsun. Sorumluluk kabul etmiyorum.
Kral 8.1 i kurdum yarım saatimi aldı bir sorun yok hızlı çalışıyor👍

Son düzenleme:
Yok kral USB'siz zaten tüm sorumluluk bana ait.

Kral 8.1'i kurdum yarım saatimi aldı bir sorun yok hızlı çalışıyor👍

Ne güzel hocam, DirectX C++'lar. .NET Framework'lar gibi kurulumları yaptınız mı? Ayrıca tüm sürücüleri yüklediniz mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı