i3 2120 sisteme Windows 8.1 kurmak

Ben eskiden wintohdd programı ile 2016 Ltsb kurdum. Bildiğin format atıyor bu program bilgisayara. Enterprise windows kurulumu için para istediği için warez sitesinden programı indirip 2016 Ltsb kurmuştum. Nasıl olsa formatla program mrogram kalmıyor ortada.
8.1'den bi cacık olmaz bu zamanda.

Ben eskiden wintohdd programı ile 2016 LTSB kurdum. Bildiğin format atıyor bu program bilgisayara. Enterprise Windows kurulumu için para istediği için warez sitesinden programı indirip 2016 LTSB kurmuştum. Nasıl olsa formatla program mrogram kalmıyor ortada.
8.1'den bir cacık olmaz bu zamanda.

Evet yine geldi Windows 8.1 düşmanları, şu an da Windows 10 2016 LTSB kullanıyorum, 8.1 ile karşılaştırdığımda hem Windows 8.1'e göre yavaş, hem de çoğu program eksik. Neyini sevmiyorsunda kötü diyorsun 8.1'e?

Evet yine geldi Windows 8.1 düşmanları, şu an da Windows 10 2016 LTSB kullanıyorum, 8.1 ile karşılaştırdığımda hem Windows 8.1'e göre yavaş, hem de çoğu program eksik. Neyini sevmiyorsunda kötü diyorsun 8.1'e?
8.1'in destekleyip de 2016 Ltsb'nin desteklemediği ne var merak ettim. 8.1'in ömrü çoktan doldu.

8.1'in destekleyip de 2016 LTSB'nin desteklemediği ne var merak ettim. 8.1'in ömrü çoktan doldu.

Ömrü çoktan doldu demek ayrı "cacık olmaz" demek ayrı, ayrıca daha fotoğraf görüntüleyicisi gibi önemli bir uygulamayı dahi elle yüklemek zorundasın LTSB'de, eksiği fazla. Konu sahibi 8.1 yüklemiş ve memnunmuş, karışmak düşmez bize.

Ömrü çoktan doldu demek ayrı "cacık olmaz" demek ayrı, ayrıca daha fotoğraf görüntüleyicisi gibi önemli bir uygulamayı dahi elle yüklemek zorundasın LTSB'de, eksiği fazla. Konu sahibi 8.1 yüklemiş ve memnunmuş, karışmak düşmez bize.

Onu elle yükleyeceğiz diye Firefox 115 mi kullanalım? İki güne gelir konu açar Windows 10'a geçilir mi diye kuracak 21H2 Home sürümü sonra zavallı 2120 Windows yamalarının içinde can çekişecek.

Onu elle yükleyeceğiz diye Firefox 115 mi kullanalım? İki güne gelir konu açar Windows 10'a geçilir mi diye kuracak 21H2 Home sürümü sonra zavallı 2120 Windows yamalarının içinde can çekişecek.

Sadece örnek verdim, daha fazla eksiğide var. Neyse, iyi günler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı