i3 2120 ve GT 730 GTA V'de Yanar mı?

Kim diyor ki? Ben öyle bir cevap görmedim.

Ben sadece orda eğer 2gb ise oynayamazsınız değilse zaten oynarsınız anlamında dedim.

İmkansız değil. Ben core 2 duo ve gt 710 da 30 fps oynuyodum 720p orta detaylarda.
Dediğinize pek inanmıyorum, ben şahsen bir önceki bilgisayarımda, HD 6870, 4GB RAM ve Q6600 ile oyunda takılmalardan arkamı bile dönemeyecek haldeydim, 5 FPS idi.

Dediğinizin yanlış olduğunu düşünüyorum.

Ayrıca konuya gelirsek, yanmayacaktır fakat oyunu oynayamazsınız. Alacağınız kare sayısı 30 bile olmayacaktır büyük ihtimalle.

O yanma işlemleri çok eski sistemlerde oluyor diye biliyorum. AMD Sempron 3000+ işlemciyle FX5700Le ekran kartıyla psu yakmıştım. Sonra ekran kartı yandı. Daha sonra kasadan duman gelince anakartı da yaktığımı anladım çöp oldu PC tabi bunlar 10 sene önceki sistemler.

Konuya dönelim GT730, 1366X768'de 40, 1920x1080'de 25 FPS verebilen bir karttır. (Düşük ayarda)
O yüzden minimum 4GB RAM varsa en düşük ayarlarda 30 FPS oynarsın. Bir şey de yanmaz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı