i3 2120 ve HD 6670 sisteme Windows 10 Lite kurulursa performansa artısı olur mu?

creative01

Hectopat
Daha fazla  
Win 7 kullaniyorum. Sistem ozellikleri.
i3 2120.
6 GB RAM.
HD 6670 1GB gdrr5.
Win 10 Lite yuklesem performans artar mı?
Virus programi Rufus ile yazarken bu ISO'da walware 32 tespit ediyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Win 7 kullaniyorum. Sistem ozellikleri.
i3 2120.
6 GB RAM.
HD 6670 1GB gdrr5.
Win 10 Lite yuklesem performans artar mı?
Virus programi Rufus ile yazarken bu ISO'da walware 32 tespit ediyor.

Modlu Windows'lar var YouTube'da ama ne kadar güvenilir bilemem ben Ghost spectre Windows 10 2004 kullanıyorum orada Windows8 içinde var bir bakın derim ama kredi kartı falan alışveriş yapmayın ben 300TL degerinde epin aldım sıkıntı çıkmadı ama size de sıkıntı çıkmayacagı belli olmaz.

Modlu Windows'lar var YouTube'da ama ne kadar güvenilir bilemem ben Ghost spectre Windows 10 2004 kullanıyorum orada Windows8 içinde var bir bakın derim ama kredi kartı falan alışveriş yapmayın ben 300TL degerinde epin aldım sıkıntı çıkmadı ama size de sıkıntı çıkmayacagı belli olmaz.

O siteye ben girdim lakin link bulamadim daha dogrusu link olmus.

Başkalarının modlamış olduğu sürüm yerine NTLite ile kendiniz yapabilirsiniz. Eğer bu sistem ile HDD kullanıyorsanız 8.1ya da normal Windows 10 kullanabilirsiniz fakat 10 birazcık yavaş olur. 8.1'e geçmeniz iyi olacaktır.

120 GB SSD sistemde mevcut 500+500 iki HDD depolamam var.
SSD yok ise cihazda W10 kurma, modlu Windows asla kullanma. W7 kurabilirsin.
120 gb ssd sistemde mevcut 500+500 iki hdd depolamam var

VPN açınca link duzeldi şu an 1909 19H2'yi indiriyorum sen 300 lira verdin he ilginc.:D.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı