exu
Hectopat
Daha fazla
Merhaba arkadaşlar sistemimi güçlendirmek istiyorum. PS4 sahibi olduğum için yüksek gpu isteyen oyunları onda oynuyorum bilgisayarımda sadece League of Legends , CS:GO , Smite ve diğer FPS tarzı oyunlar oynamak için kullanıyorum. Yani sadece bu oyunlarda yüksek ayarlarda 50-60+ FPS alması yeterli olacaktır. Bir kaç ay önce HD 7450 ekran kartım vardı ve yandı bende onun yerini Sapphire HD 5450 aldım ama MSI Afterburner ile test ettiğim üzere ekran kartı boştayken 70 derece oyunlarda 85-90 dereceyi görüyor. Bu değerler benim gözüme çok yüksek geldi. Kasamın havalandırması kötü olduğu için bu kasayı almayı düşünüyorum Deep Cool Tesseract SW-BU Midi Kasa Siyah PSU YOK
Ekran kartı önerilerinizi bekliyorum eğer benim güç kaynağımın yetmeyeceğini düşünürseniz önerdiğiniz ekran kartına göre güç kaynağı önerilerinize bekliyorum. Ekran kartı dışında bütçemi aşmayacak şekilde şunu da yükseltirsen çok iyi olur dediğiniz bir şey varsa söyleyebilirsiniz. Şimdiden herkese teşekkürler
Bütçe : 300-400 TL
Sistem Detayları
İşlemci : Intel i3-2120 3.3 GHz 3MB L3 Önbellek
Anakart : HP and Compaq Desktop PCs - Motherboard Specifications, H-CUPERTINO2-H61-uA TX (Cupertino2) | HP® Customer Support
Bellek : 4GB DDR3 RAM
Güç Kaynağı : 300W
Önerisi olan yok mu?
Ekran kartı önerilerinizi bekliyorum eğer benim güç kaynağımın yetmeyeceğini düşünürseniz önerdiğiniz ekran kartına göre güç kaynağı önerilerinize bekliyorum. Ekran kartı dışında bütçemi aşmayacak şekilde şunu da yükseltirsen çok iyi olur dediğiniz bir şey varsa söyleyebilirsiniz. Şimdiden herkese teşekkürler
Bütçe : 300-400 TL
Sistem Detayları
İşlemci : Intel i3-2120 3.3 GHz 3MB L3 Önbellek
Anakart : HP and Compaq Desktop PCs - Motherboard Specifications, H-CUPERTINO2-H61-uA TX (Cupertino2) | HP® Customer Support
Bellek : 4GB DDR3 RAM
Güç Kaynağı : 300W
Önerisi olan yok mu?