i3-2130 Mac OS X Kurma

Buyrun : @montezuma :
IMG_20151111_184640.jpg
IMG_20151111_185354.jpg

Kurduğun kex' leri sil çöp kutusunu boşalt, kext Wizard ile Rebuild cache yap ve sistemi yeniden başlat. Ardından aşağıdaki bağlantıdan multibeast indir:
Downloads - tonymacx86.com
İçinden Network içinden AppleRTL8169Ethernet.kext kurulumunu yap. Yukarıdaki gibi işlemleri yap ve sistemi yeniden başlat. Ardından spoiler' de paylaşılan rehberdeki ayarlrı uygula, DPCI ile kontrol et.Bununla olmaz ise aşağıdaki bağlantılardaki kextler ile dene. Ve rher defasında İlk paragraftaki işlemleri yap:
RehabMan / OS-X-Realtek-Network / Downloads — Bitbucket
RTL81xx OS X Driver [Lnx2Mac's Blog]

Kextlerin hepsini ve multibesat ı sizin dediğiniz gibi denedim oolmadı. AcanAcaba Clover Boot menüsünde FakeID ayarı yapmam gerekiyor mu @montezuma ?
FakeID Lan: 0x00008136 Doğru mu bu acaba?

@montezuma bu yazılı yer doğru mu?

Device id: 8136
Vedor id: 10ec
Windows ta aygıt yöneticisinden NICDRV_8169 yazıyordu. Doğru mu yazıyormuş verdiverdiğim id lere göre. Acaba hangi rehber bu @montezuma ?

@montezuma

Sayın @montezuma telefonumu (android) horndis sayesinde hackintoshuma bağladım ve ip mi girdim ve bağlandı dedi. Ama Saferi ye girdiğimde internet bağlantınız yok diyor. Hangi ayarları yapmalıyım. İnternet siz kalmak istemiyorum. @montezuma @Recep Baltaş

Yanıt vermeyecek misiniz acaba @montezuma ?

Lütfen yanıt verin @montezuma

Son düzenleme:
Bios ta onboard lan controller i devre dışı bıraktığım için kextleri görmüyormuş. Ethernet bağlandı ama Saferi'den internete girerken sayfa dolmuyor ve öylece kalıyor. Ttnet de destek vermiyor. Ne yapabilirim @montezuma ?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı