Çözüldü i3 2130 Sisteme Windows 7 Kurulur Mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Swopper

Decapat
Eski şeyleri karıştırırken bilgisayar alırkenki yanında verilen CD'ler kitaplar, kullanım klavuzu falan buldum. Windows 7 CD'si gördüm bir de. Şu anki işletim sistemi: Windows 10 Pro. O CD Windows 7 kurma CD'si değil mi? Onunla tekrar Windows 7 kurulabilir mi format atarak? Sadece soruyorum. Kurmayı düşünmüyorum ama Windows 7 oyunlarda daha iyi diyorlar.
Sistemim: i3 2130 3.40 GHz, 4 GB RAM, R5 230 ekran kartı (1 GB)

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Eski şeyleri karıştırırken bilgisayar alırkenki yanında verilen CD'ler kitaplar, kullanım klavuzu falan buldum. Windows 7 CD'si gördüm bir de. Şu anki işletim sistemi: Windows 10 Pro. O CD Windows 7 kurma CD'si değil mi? Onunla tekrar Windows 7 kurulabilir mi format atarak? Sadece soruyorum. Kurmayı düşünmüyorum ama Windows 7 oyunlarda daha iyi diyorlar.
Aslında 10 daha iyi fakat sistemin eski olduğu için 7 daha iyi gelebilir. Benim önerim Windows 8.1 olacaktır. Windows 7 artık çok kullanılamaz.
Aslında 10 daha iyi fakat sistemin eski olduğu için 7 daha iyi gelebilir. Benim önerim Windows 8.1 olacaktır. Windows 7 artık çok kullanılamaz.

Çözüm
Windows 7 CD'si ise kurulabilir fakat güncel sürüm her zaman daha iyidir Windows 7 desteklemesi kaldırıldı.
Teşekkürler
Performans diyorsansa Windows 8.1 en rahatı.Classic shel de kur mis gibi olur.
Teşekkürler.
Teşekkürler
Kurabilirsin fakat tavsiye etmiyorum.
Teşekkürler

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı