Yapacağım masraf 350 lira ve pc alacak param yok biriktiriyorum şuan fakat daha alamayacağım biraz daha var sürem.
Alamayacağımı bildiğim için böyle bir şey yapıyorum ayrıca kablolar bana dert değil beni bir süre idare etsin yeter bu bilgisayar.Ayrıca ekran kartı masaüstü ekran kartı olduğu için kendi fanlarını kullanacak doğal olarak onun ısınması için sebep yok,işlemci besleyememe durumu yok yanç darboğaz yok bu durumda işlemci zorlanmayacak ondan dolayı bu kararı aldım.
Son olarakta benim ikizim var ve bizim tek bilgisayarımız var ve abim bilgisayarını bize 2 3 ay sonra verebilme ihitimali var hp pavilion gaming 15 i7 7700hq olan versiyon bize vermesi durumunda 2 pc den de rahat rahat oyun oynayabiliceğiz şuan ki pc yi sadece fps için kullanmak mantıklı bence.Para durumuna gelirsek kendim biriktiriyorum paramı ailem üstüne ekleyecek ve ben 8.sınıfta pybs sınvına girdim ve kazandım (devletin burs sınavı) her ay 250 lira geliyor yani 2 ayda çoktan amorte etmiş olacağım o parayı ve şuan cs bile o kadar çok kasıyor ki sadece lol 45 fps oynanabiliyor.Sebeplerim bunlar bence mantıklı sebepler bnim için her türlü karlı...