i3 2310M sistem düşük FPS veriyor

Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar, sorunum attığım fotoğraftaki gibidir. Ekran kartı tamamını kullanamadığı için düşük FPS alıyorum, var mı acaba bu sorunun çözümü?
İşlemci darboğazı olduğunu düşünmüyorum.
Sistem: i3 2310M.
HD Graphics 3000.
8 GB Dual Channel RAM 1333 MHz.
Oyun: Age of mythology extended Edition.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    508,2 KB · Görüntüleme: 72
Merhaba arkadaşlar, sorunum attığım fotoğraftaki gibidir. Ekran kartı tamamını kullanamadığı için düşük FPS alıyorum, var mı acaba bu sorunun çözümü?
HD Graphics 3000.

Darboğaz olmaz zaten işlemcinin ekran kartı.

HD Graphics 3000.

Linux'a geçin 20-30 FPS artış olur.

peki çözüm olarak ne yapmam gerek?

dostum windows a çok alıştım başka çözüm yok mu
Linuxe alışması çok kolay başlangıç için alışması kolay zorin os deneeybilirsin
Discord Linux yardımlaşma sunucumuza gel

Gelecek misin discorda

Linuxe alışması çok kolay başlangıç için alışması kolay zorin os deneeybilirsin
Discord Linux yardımlaşma sunucumuza gel

Gelecek misin discorda
dostum kusura bakma ama linuxa geçmeyi düşünmüyorum.

Oyunu bikere Linux Disrosu'na geçersen Proton'la, Wine'la yada Lutris'le oynamak zorunda kalacaksın bu da bir FPS artışı sağlamaz aksine düşüş sağlar. Cs GO ya da Minecraft olsa anlarım onlar Native çalışıyor daha iyi FPS verebiliyor bazen ama genllikle Linux Distroların'da oyunlarda fps daha düşük olur. Sizin sorununuz oyundan kaynaklanıyor gibi geldi bana. Crackli mi oynuyorsunuz.?

Oyunu bikere Linux Disrosu'na geçersen Proton'la, Wine'la yada Lutris'le oynamak zorunda kalacaksın bu da bir FPS artışı sağlamaz aksine düşüş sağlar. Cs GO ya da Minecraft olsa anlarım onlar Native çalışıyor daha iyi FPS verebiliyor bazen ama genllikle Linux Distroların'da oyunlarda fps daha düşük olur. Sizin sorununuz oyundan kaynaklanıyor gibi geldi bana. Crackli mi oynuyorsunuz.?
orjinal kanka indirimdeyken almıştım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı