i3-2310M sisteme 8.1 kurmak değer mi?

520192

Hectopat
Makaleler
1
RAM
6
SSD veya HDD modeli
Sandisk SSD plus 120 gb
Ekran kartı
NVIDIA GEFORCE GT 520M , İNTEL HD GRAPHİCS 3000
Anakart
laptop anakart varmi bilmiyorum marka asus
İşlemci
intel core i3 2310m 2.1 ghz
Sizce 8.1 kurmak değer mi yoksa gereksiz 10'da kal mı dersiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir düzeltme yapayım. Nvidia GT500 serisi GPU veya Intel Sandy Bridge işlemcisi olduğuna göre Windows 8 lisansı ile gelmiş olması imkansıza yakın. Kendimde de böyle bir laptop vardı oradan biliyorum. Windows 7 ile gelmiştir. Üretici sonradan Windows 8 için sürücü desteği vermiş olabilir.

Hatta bir arkadaşım da Ivy Bridge(3000 serisi) işlemci ile GTX660 ekran kartlı laptop almış ve o da Windows 7 ile gelmişti. 2012 sonrasındaki modeller Windows 8 ile gelmeye başladı diye hatırlıyorum.

Kusura bakmayın büyük ihtimalle dediğiniz gibi sonradan destek verildi. Düzelttiğiniz için sağolun. Ama her türlü lisans sorunu olmaz.

Bir düzeltme yapayım. NVIDIA GT500 serisi GPU veya Intel sandy bridge işlemcisi olduğuna göre Windows 8 lisansı ile gelmiş olması imkansıza yakın. Kendimde de böyle bir laptop vardı oradan biliyorum. Windows 7 ile gelmiştir. Üretici sonradan Windows 8 için sürücü desteği vermiş olabilir.

Hatta bir arkadaşım da ıvy bridge(3000 serisi) işlemci ile GTX660 ekran kartlı laptop almış ve o da Windows 7 ile gelmişti. 2012 sonrasındaki modeller Windows 8 ile gelmeye başladı diye hatırlıyorum.

Zaten laptop 7 ile kurulu gelmişti.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı