Çözüldü i3 -2328M laptopun performansı nasıl arttılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ali sayaroglu

Picopat
Daha fazla  
Selamlar elimdeki yaşlı ve yorgun laptop.
Samsung Intel (r) Core TM i3 -2328M CPU@2.20 GHz.
2 Adet RAM yuvası var 4 GB RAM 64 Bit işletim sistemi.
CPU arttırılması işlemci Max ne kadar olmalı.
RAM arttırılması RAM Max ne kadar olmalı.
SSD disk Max kaç GB olmalı.
Cihaz kimliğim -FE2E1CC2-39BC-4C8B-AD26-FB4CD86CCA42.

Bu bilgiler bana ulaşırsa güçlendirmeyi keyifle ben yapmak isterim. Teşekkürler iyi çalışmalar.

Çözüm
İşlemci yükseltmesi için öncelikle bir CPU-Z görüntüsü atabilir misiniz? PGA'mı, BGA'mı onu öğrenmeliyiz önce. SSD alabilirsiniz cihazınıza. 250 GB bir SSD işinizi görecektir. 128 GB çok yeterli olmaz. Apacer, Patriot veya bütçeniz yeterliyse Samsung'un SSD'lerini alabilirsiniz. RAM ise iki adet 4 GB RAM almalısınız ancak DDR3 almalısınız. Büyük ihtimalle DDR3 çünkü RAM'leriniz.
Selamlar bilgilendirme için teşekkür ediyorum. İşlemci için inceliyim sizi bilgilendiriyim iyi günler.

Teşekkürler işlemci için laptopu açıp bakacağım gücünü arttırabilir miyim. iyi günler
Selamlar bilgilendirme için teşekkür ediyorum. İşlemci için inceliyim sizi bilgilendiriyim iyi günler.

Teşekkürler işlemci için laptopu açıp bakacağım gücünü arttırabilir miyim. iyi günler
CPU-Z görsel sayfada socket 988 B rPGA yükselmek mümkün olacak mı iyi çalışmalar

Dosya Ekleri

• IMG_1694.JPG
    IMG_1694.JPG
    451,6 KB · Görüntüleme: 206
İşlemciniz gömülü değil. Yani değiştirebilirsiniz. Yükseltmek mümkün. Ancak öncelikle çipsetinizi öğrenmemiz lazım. Mainboard sekmesini de atabilir misiniz? @ali sayaroglu
mainboard resim gönderdim
mainboard resim gönderdim
Selamlar işlemci yi yükseltme olasılığımız olabilir mi ne miktar olur iyi çalışmalar.
İşlemciniz gömülü değil. Yani değiştirebilirsiniz. Yükseltmek mümkün. Ancak öncelikle çipsetinizi öğrenmemiz lazım. Mainboard sekmesini de atabilir misiniz? @ali sayaroglu

Merhaba sizden gelen fikirler ile kısa sürede RAM ve SSD disk le laptopun hızını epeyi bir miktar arttırdım şimdi işlemciyi ve ekran kartını yükselmek isterim yardımcı olabilirseniz teşekkürler.

Dosya Ekleri

• IMG_1699.JPG
    IMG_1699.JPG
    411,5 KB · Görüntüleme: 160
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı